Bűntudatom van a gyerekek miatt? Adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
A páromnak most lesz a szülinapja. Hetekkel ezelőtt lefoglaltam egy szállást, holnap du mennénk szombat este jönnénk. Jó ötletnek tartottam, de ez megváltozott semmi kedvem menni, rosszul érzem magam. Az 5 éves ès 9hós fiaimat jó kezekben hagyom, de a kicsi kötőhártyagyuszis lett. Igazából apa csa hètvégente van itthon, én vagyok velük egyedül elèggé össze vagyunk nőve. Persze ritkán 2en is elmegyünk programra de ilyen hosszú időre még sose. Mondhatjátok, hogy legyen ez a legnagyobb gondom, de rossz érzés hogy ennyi időre is elmegyek. Eddig ezt akartam mert már sokszor besokallok, örültem is eddig egy kis pihinek. Most mégis a sírás kerülget hogy itthon hagyom őket.2015. márc. 26. 23:51
1/7 anonim válasza:
Ó nem egy hétre mentek :D jó kezekben lesznek. Szóval nyugi. Ahogy irtad úgy érzed kell egy kis kikapcsolódás. Ha úgy érzed akkor úgy is van. Végülis egy este/ejszaka meg a másnap. Nem egy hosszú idő, semmi gond nincs belőle.
2/7 anonim válasza:
ne mártírkodj, de nem anya vagy, hanem ember! akinek vannak igényei, meg persze gyereke, férje, háztartása, és vágya...
miért is nem lehetsz 1,5 napig feleség, nő, kikapcsolódni vágyó? elhiszem, hogy szíved a gyereked mellé tenne, na de kicsit erőltesd meg magad és tessék az aggyal megmagyarázni, hogy az egyensúly fontos, most a férjeddel leszel, mert az is te vagy :)
3/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Sosem felejtem el házasságunk előtt a pap sok dolgot mondott, azt is hogy ez a kötelék kell hogy legyen a legfontosabb. Ez az utazás nektek jó lesz. És nem esz nélkül hagyjátok otthon a gyerekeket hanem jó kezekben, rövid időre.
4/7 anonim válasza:
Jajj én is ilyen dili vagyok! :) Megbeszéltük anyóssal, hogy egy napra elviszi a másfél évesemet...már alig vártam, tervezgettem hogy miket fogok csinálni, elmegyek ide-oda majd pihenek egy kicsit! Aha...ehelyett szarul éreztem magam mert hiányzott, és nagytakarítást csináltam! :) Estére fáradtabb voltam mint egyébként, és alig vártam hogy visszahozza anyós a gyerekemet!
5/7 anonim válasza:
Azért nehogy már elrontsd a férjed szülinapját a nagy mártíranyasággal. Képes lennél egy előre lefoglalt programot tönkretenni a siránkozással? Biztos a férjed is alig várta már, h együtt lehessetek. A gyerekekkel minden nap együtt lehetsz, egész nap, a férjeddel meg nem olyan gyakran. Neki is jár a figyelem. A gyerekeid meg jó kezekben vannak, nem idegennél és nem szenvednek, hanem ez nekik is egy program. együtt lesznek a testvérek, úgy jobban elvannak. Különben meg valahol el kell kezdeni a leszakadást, hiszen előbb-utóbb mindkettő intézményesül: ovi, iskola, neked munka. A legjobb, ha családtaggal vannak először külön, bár sztem az ötéves már bőven jár oviba. Jah, és amúgy sztem sokszor az anyának kell megtanulnia leválni a gyerekről, a gyerekeknek ez könnyebben megy, igénylik is egy idő után. Nálad is ez lehet a helyzet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok volt, elmentünk. Bár nem túl jó érzéssel eleinte, de aztán sikerült kicsit kikapcsolni.
2015. márc. 31. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!