Bűntudatom van, de nem lenne elég pénzünk az egész családra. Mit tegyek?
Menjetek el kettesben.
A gyerekek legalább hozzá szoknak, hogy az élet szar.
Nyugodtan menjetek el kettesben, miért ne tehetnétek meg?
A gyerekeknek ki lehet találni olyan dolgot, amit biztosan jobban élveznének, és olcsóbb is :)
És igazából elég kicsik még a gyerekek, lehet, nem is tetszene nekik annyira, mint ahogy te gondolod.
Én is ilyen korban voltam cirkuszban, azóta se :D
Szerintem nyugodtan menjetek el, felnőtt emberek vagytok, nektek is kell néha egy kis kikapcsolódás.
Ez nem azt jelenti (nem is jelentheti), hogy mostantól sosem viszitek őket magatokkal, hanem, hogy ez egy különleges alkalom. Semmi baj nincs vele. Titeket is feltölt, és utána több türelemmel, kedvvel tudtok velük is foglalkozni, és pl. elmenni egy családi kirándulásra.
Semmivel nem lenne a gyerekeknek jobb, ha ti is otthon ültök! Másrészt meg én sem vagyok benne teljesen biztos, hogy ilyen kicsiknek is mindenképp tetszene.
A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat, aztán meg menjetek a kicsikkel is valahova, akár fagyizni, kirándulni... Senkinek semmi baja nem lesz ettől. :)
Itt az a baj, hogy a gyerekeknek is tetszene.
Mert önmagában teljesen normális dolog, ha kettesben mentek valahova. De hogy olyan programból hagynátok ki őket, amivel nekik is örömet tudnátok szerezni, ez nem kifejezetten szép. Legalábbis én nem tudnám élvezni. Nekem bűntudatom lenne.
Unokatesóméknál az volt, hogy két baráti család van, el akartak menni nyaralni pár napra. Egyik családnak sok pénze van, elmentek négyen (két szülő, két gyerek). Másik család (uncsitesómék) nem valami pénzesek, ott elmentek a szülők, a gyerekeket a nagyira hagyták. Na ez az, ami nálam elképzelhetetlen.
Ha a kicsi megkérdezi tőled, hogy anya mi miért nem mehettünk, mit mondasz? Mert rátok már nem volt pénzünk?
Kettesben elmennék olyan helyre, amiért nem fáj a gyerekek szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!