Bűntudatom van, ha bármit is veszek, mióta a családi jövedelem megcsappant, el merjem költeni a szülinapi ajándékpénzem?
Egy ideje kevesebb a bevételünk. Sakkozni kell a számlákkal, de végülis nem panaszkodom, eddig nincsenek elmaradásaink, tudom, sokan élnek rosszabb helyzetben.
Születésnapomra kaptam pénzt rokonoktól (ez összesen 15000 Ft.).
Tegnap elmentem édesanyámmal vásárolni, ő úgyis ment volna és gondoltam veszek valamit a szülinapiból, de ahogy ott voltam az üzletekben, hiába volt ami tetszett volna, mindig az jutott eszembe, tudom-e nélkülözni (persze, hiszen, eddig se volt)? Mi lesz, ha valamire kéne a pénz, én meg itt elköltöm magamra. Annyira értéktelennek érzem magam, nem viszem úgyse semmire. Minek is rám vesztegetni a pénzt. Nem merem elkölteni a születésnapi ajándékomat. Közben pedig látom, hogy apu cigire költ, anyu fitnessterembe jár, úgy érzem az egész család pénzügyei az én vállamat nyomják. Annyira frusztrál ez az egész tegnapi nap.
Én is így vagyok vele. Csak nekem szükségem lenne cipőre (ha ez az egy elszakad, nincs másik amit felvehetnék), nadrágra (ha ez mosásban van egy napig nem tudok kimozdulni a lakásból), kabátra (kölcsön kabátban járok), fehérneműre (kifogytam a melltartómból).
De mindig jön valami plusz kiadás amire nem számítottunk, így soha nem lesz honnan elvenni azt a 15 ezret ami éppen kellene.
kevés ilyen ember van.Gondolom lány vagy az írásodból kivéve:)
de ha anyud fitness-be jár,apud meg cigizik úgy igazán költhetsz belőle.. szerintem egy ötöst költs,a többit tartsd meg és ha kell valamire akkor lesz. de ha olyan sz*r helyzetben lennétek akkor apukád és anyukád nem cigizne meg járna el ide oda amoda...
Vegyetek a deichmannba cipőt,őrizzétek meg a blokkot és ha elromlik a cipő úgy, hogy az üzletben azt mondják nem lehet javítani,le lehet várásolni a blokk és a garancia papírotok ellenében egy új cipőre :)
Így akár minden szezonban lehet új cipőtök és csak egyszer kellett érte fizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!