Bűntudatom van, de nem lenne elég pénzünk az egész családra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párommal teljesen rákattantunk még tavaly a cirqueueue (nincs türelmem lebetűzni) szóval a napcirkuszosokra, s most idén lenne is rá keret, hogy elmenjünk. De csak kettőnkre, a gyerkőcökre nem. kettő kislányunk van, 5 és 7 éves. Tudom, hogy nekik is tetszene... szóval most nem is tudom. Ne menjünk el (rég voltunk már kettesben bárhol) mert az nem fair a gyerekekkel szemben vagy szökjünk el rá és ne mondjuk el, hogy cirkuszba megyünk?2012. márc. 28. 15:17
41/43 anonim válasza:
Szóval a szülő ne is menjen soha sehova egyedül a párjával, ha azt a gyereke is élvezné?! Ez miféle hülyeség? Amíg a gyerek nem szenved hiányt programokban amiket szintén élvez, addig bizony a szülőknek is joga van kettesben menni oda, ahova ők is nagyon akarnak, mert annyira tetszik NEKIK! A gyereket majd viszik máskor, esetleg ha nagyobb lesz vagy több pénz lesz, stb. Kedves kérdező, szerintem aranyos hogy bűntudatod volt de azt csak te tudhatod magadban hogy amúgy jó, szerető anya vagy-e. Ha IGEN, akkor NYUGODTAN menj a cirkuszba, kijár neked is! :) A gyerek nagyon fontos az életben, de NEM MINDEN! Meg kell tanulnia, hogy NEM foroghat minden csak körülötte :)
42/43 anonim válasza:
Nyugodtan menjetek el egyedűl!!!!!!!
Van a család,és van a párkapcsolat,a nő-férfi!!
Sokan ott tolják el,hogy csak család van.....Miért ne mehetnétek ketten?Semmi köze hozzá a gyerekeknek hova mentek nagy ritkán.
43/43 anonim válasza:
na most már a nagy 10 éves. sikerült eltanulnia tőletek a hazudozást kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!