Bűntudatom van, de nem lenne elég pénzünk az egész családra. Mit tegyek?
"Nem kell hazudni, de miért kéne beszámolni róla, hogy hova menned? "Anyu és apu ma elmennek kettesben szórakozni, holnap együtt meg elmegyünk az Állatkertbe" "
Kedves válaszoló! És ha a gyerek megkérdezi? A nagyobb 7 éves! Iskolás! Nem biztos, hogy annyit mond majd, hogy "Jó."
Akkor meg kell mondani, hogy cirkuszba mennek.
Vagy mondjuk lehet azt is tenni, ami itt sok anyukának jó ötlet: hazudni.
Szia! Menjetek el kettesben
A cirque de soleil felnőtt program..én láttam gyerekként és egyátalán nem tetszett...bemutató alapján jópofának tűnik, sok szines jelmez meg minden de ez tényleg egy olyan inkább művészi előadás ami felnőtteknek való. A gyerekeket vigyétek el inkább a fővárosi cirkuszba...
Kedves kérdező!
Te EL AKARSZ MENNI, ÉS EL IS FOGSZ. Eldöntötted.
Most önigazolást keresel, hogy nem is vagy önző anya, amiért megteszed.
Én nem fogom ezt mondani, mert én tenném, de mások meg egyenesen azt is jónak tartják, ha az ember hazudik a gyerekének, szóval válogass a válaszokból :)
Nem tagadom, azt hiszem átcsapott önigazolás keresésbe. Először tényleg tipródtam, de azt hiszem a válaszokat olvasva megfogalmazódott bennem, hogy mit akarok.
A hazugság meg... nem szép, de néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!