Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bűntudatom van, de nem lenne...

Bűntudatom van, de nem lenne elég pénzünk az egész családra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal teljesen rákattantunk még tavaly a cirqueueue (nincs türelmem lebetűzni) szóval a napcirkuszosokra, s most idén lenne is rá keret, hogy elmenjünk. De csak kettőnkre, a gyerkőcökre nem. kettő kislányunk van, 5 és 7 éves. Tudom, hogy nekik is tetszene... szóval most nem is tudom. Ne menjünk el (rég voltunk már kettesben bárhol) mert az nem fair a gyerekekkel szemben vagy szökjünk el rá és ne mondjuk el, hogy cirkuszba megyünk?

2012. márc. 28. 15:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
22%

"Nem kell hazudni, de miért kéne beszámolni róla, hogy hova menned? "Anyu és apu ma elmennek kettesben szórakozni, holnap együtt meg elmegyünk az Állatkertbe" "

Kedves válaszoló! És ha a gyerek megkérdezi? A nagyobb 7 éves! Iskolás! Nem biztos, hogy annyit mond majd, hogy "Jó."

Akkor meg kell mondani, hogy cirkuszba mennek.

Vagy mondjuk lehet azt is tenni, ami itt sok anyukának jó ötlet: hazudni.

2012. márc. 28. 15:40
 22/43 A kérdező kommentje:
Igen, ezen is elgondolkoztam, hogy persze élveznék,de lehet, hogy nekik nem akkora dolog...
2012. márc. 28. 15:41
 23/43 Kis Zsuzsi ***** válasza:
74%

Szia! Menjetek el kettesben

A cirque de soleil felnőtt program..én láttam gyerekként és egyátalán nem tetszett...bemutató alapján jópofának tűnik, sok szines jelmez meg minden de ez tényleg egy olyan inkább művészi előadás ami felnőtteknek való. A gyerekeket vigyétek el inkább a fővárosi cirkuszba...

2012. márc. 28. 15:41
 24/43 A kérdező kommentje:
Megfordult a fejemben.. hogy igazából szinte nem is cirkusz hanem színház.. máris máshogy hangzik nem?
2012. márc. 28. 15:42
 25/43 anonim ***** válasza:
37%

Kedves kérdező!

Te EL AKARSZ MENNI, ÉS EL IS FOGSZ. Eldöntötted.

Most önigazolást keresel, hogy nem is vagy önző anya, amiért megteszed.

Én nem fogom ezt mondani, mert én tenném, de mások meg egyenesen azt is jónak tartják, ha az ember hazudik a gyerekének, szóval válogass a válaszokból :)

2012. márc. 28. 15:42
 26/43 A kérdező kommentje:
Köszi, ez kicsit megnyugtatott, hogy nem annyira gyerek program. én is gondoltam erre, hogy ez lehet, hogy felnőttként annyira lenyűgöző..
2012. márc. 28. 15:43
 27/43 A kérdező kommentje:

Nem tagadom, azt hiszem átcsapott önigazolás keresésbe. Először tényleg tipródtam, de azt hiszem a válaszokat olvasva megfogalmazódott bennem, hogy mit akarok.

A hazugság meg... nem szép, de néha...

2012. márc. 28. 15:45
 28/43 Kis Zsuzsi ***** válasza:
79%
nekem nem tetszett gyerekként . a fővárosi cirkusz sokkal jobb volt... igen ez inkább olyan zenész szinházas/előadás cirkusz elemekkel egy gyerek bruttó 10 perc alatt elunja én is ezt tettem.
2012. márc. 28. 15:45
 29/43 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nem lenne szívem nélkuluk menni foleg hogy már nagyok! Inkább elmennék máshova az egész családdal.
2012. márc. 28. 15:47
 30/43 A kérdező kommentje:
Na jó, összesítve: Köszönöm mindenkinek! Elmegyünk, de még előtte megszervezek valami szuper hétvégét a lányoknak. Azt hiszem inkább elmondom nekik, hogy mi a helyzet, meg azt is, hogy ez ilyen felnőtt dolog, de közben lekenyerezem őket a másik (egyelőre rejtély) progival. Azt hiszem így egész korrekt:)
2012. márc. 28. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!