A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap. Nem hajlandó megmondani a jelszót. Biztos, hogy nője van különben mi másért titkolózna? Ti mit csinálnátok?
A férjed helyében már rég kidobtalak volna, főleg, ha a holmijaim között turkálsz, meg elolvasgatod az üzijeimet.
Tudod, a pofátlanságnak is van határa, ez meg már egyenesen undorító.
100%, hogy valamit rejteget - vagy csak te magyarázod be magadnak, amiért (tök érthető okból) lejelszavazta a telóját.
50% esélye van annak h rejteget valamit.Vagy igen vagy nem!Ennyi!
Abban meg nincs semmi hogy néha megnézi az ember a párja telóját,miért ne ha nincs titkolni valója?!
Ha nekem olvasna bele a nejem a telefonomba Én is jelszavaznám még akkor is ha nincs semmi rejtegetnivalóm.
35F
Sok hülye ember válaszolt eddig akiknek azt üzenem:
én sose turkáltam a pasijaim telefonjában, de amelyik feltűnően nem adta a kezembe a mobilját (volt h kértem mert az enyém lemerült és telefonálnom kellett, vagy fényképet akartam készíteni és egyszerűen nem és nem adta ide), vagy lejelszavazta az sms-eket és nem volt hajlandó elárulni az okát az mind félredugott meg mindenféle disznó ügyekbe keveredett és mindnek szakítás lett a vége.
Kérdező, vond le a tanulságot.
"Néha tényleg olvastam az üzeneteit, de hát ki nem? "
Az, aki normális kapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!