Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap. Nem hajlandó megmondani a jelszót. Biztos, hogy nője van különben mi másért titkolózna? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
100% hogy valamit rejteget.

2012. márc. 18. 12:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy te kicsit túl kíváncsi? Lehet már zavarta, hogy állandóan a telefonján lógtál és olvasgattad az üzeneteit.
2012. márc. 18. 12:58
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
ha egész nap sms-ezik és nem mondja meg, hogy kivel vagy hogy mit akkor valóban van okod gyanakodni, de az is lehet, hogy meg akar leckéztetni mert beleunt a hülyeségeidbe
2012. márc. 18. 13:00
 3/24 A kérdező kommentje:
Néha tényleg olvastam az üzeneteit, de hát ki nem? Amúgy meg akkor miért nem szólt, hogy zavarja? Nehogy már én legyek a hibás.
2012. márc. 18. 13:01
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak unja hogy a dolgai között turkálsz...nem csodálom, gyakorlatilag várod az alkalmat hogy meggyanusísd valamivel.
2012. márc. 18. 13:04
 5/24 anonim ***** válasza:
71%

A férjed helyében már rég kidobtalak volna, főleg, ha a holmijaim között turkálsz, meg elolvasgatod az üzijeimet.

Tudod, a pofátlanságnak is van határa, ez meg már egyenesen undorító.

100%, hogy valamit rejteget - vagy csak te magyarázod be magadnak, amiért (tök érthető okból) lejelszavazta a telóját.

2012. márc. 18. 13:09
 6/24 anonim ***** válasza:
25%

50% esélye van annak h rejteget valamit.Vagy igen vagy nem!Ennyi!

Abban meg nincs semmi hogy néha megnézi az ember a párja telóját,miért ne ha nincs titkolni valója?!

2012. márc. 18. 13:11
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

Ha nekem olvasna bele a nejem a telefonomba Én is jelszavaznám még akkor is ha nincs semmi rejtegetnivalóm.

35F

2012. márc. 18. 13:14
 8/24 A kérdező kommentje:
Én megengedtem, hogy bármikor nézheti az üzeneteim, mert nincs semmi titkolni valóm. Persze, hogy turkálok a holmijai között mert férj és feleség vagyunk. De ha valóban a felesége vagyok akkor ne tegyen jelszót a telefonjára és ne én legyek a hibás, ha valamit rejteget, ráadásul nagyon feltűnően. És még a végén neki lesz igaza.
2012. márc. 18. 13:16
 9/24 anonim ***** válasza:
79%

Sok hülye ember válaszolt eddig akiknek azt üzenem:

én sose turkáltam a pasijaim telefonjában, de amelyik feltűnően nem adta a kezembe a mobilját (volt h kértem mert az enyém lemerült és telefonálnom kellett, vagy fényképet akartam készíteni és egyszerűen nem és nem adta ide), vagy lejelszavazta az sms-eket és nem volt hajlandó elárulni az okát az mind félredugott meg mindenféle disznó ügyekbe keveredett és mindnek szakítás lett a vége.

Kérdező, vond le a tanulságot.

2012. márc. 18. 13:35
 10/24 anonim ***** válasza:
72%

"Néha tényleg olvastam az üzeneteit, de hát ki nem? "

Az, aki normális kapcsolatban él.

2012. márc. 18. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!