Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap. Nem hajlandó megmondani a jelszót. Biztos, hogy nője van különben mi másért titkolózna? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
100% hogy valamit rejteget.

2012. márc. 18. 12:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Igaz nem házasság,de 5 éve vagyunk együtt...Sosem kotorjuk egymás telefonját...Nincs rejtegni valóm,de én sem tűröm el,hogy bárki is a személyes dolgaim között turkáljon...Attól,hogy valakivel együtt élek még mindig lehet(kell is!!!) egy kis magánszférám...
2012. márc. 18. 15:07
 12/24 anonim ***** válasza:
39%

Akkor sem megoldás, hogy egyszerűen szó nélkül, egyik napról a másikra lejelszavazza, rejtegeti az sms-eit. Miért nem lehet annyit tenni, hogy elbeszélget a párjával? "Figyelj drágám, szerintem nagyon gáz, hogy állandóan kutatsz a privát dolgaim között. Nem tudom, hogy képzeled ezt, amikor nem adtam neked okot a bizalmatlanságra. Ezért lejelszavazom a telefonom, mert ez engem zavar."

Ja és ha egy férfi írta volna ki, hogy a felesége rejtegei előle az sms-eket, jönnének a válaszok, hogy "megcsal a hülye k.urva válj el tőle" és senki nem védené ilyen vehemensen a másik fél "privát szféráját".

2012. márc. 18. 15:39
 13/24 anonim ***** válasza:
67%

#12: Személy szerint nemtől függetlenül azt gondolom, hogy nem illik a párunk telefonjában kutakodni.

Az egész nap SMS-ezik és pont most jelszavaz viszont szintén nemtől függetlenül elég gyanús.

2012. márc. 18. 15:52
 14/24 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem jelszavazd te is a telódat. Viszont ne mérgelődj, de járj utána, mert nagyon gyanús hogy van nője.

Amikor elmegy, titokban nyomozz utána, hova járj, vagy ahol van, kérd meg egyik barátnődet hogy nézze meg, mit csinál a fazon.

Én biztos titokban nyomoznék utána, nem hagynék magamból pipogya alakot csinálni.

2012. márc. 18. 15:52
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

Miért kell elolvasni a másik dolgait? A házasoknak nem lehet magánszférájuk? Én is jelszavat rakatnék, ha megtudnám h párom bele akar nézni a telómba, vagy a laptopomon kutakodik, pedig sosem jutna eszembe megcsalni, nincs rejtegetni valóm. Ennyi magánszférája hadd legyen az embernek!

Egyáltalán nem biztos h megcsal. Elég gáz, h ennyire nem bízol a férjedben!Attól, mert te hagyod h elolvassa az üzeneteidet, az a te dolgod. De ha őt ez zavarja, akkor ezt tiszteletben kéne tartanod és kész!

26/N

2012. márc. 18. 16:14
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

"Persze, hogy turkálok a holmijai között mert férj és feleség vagyunk."

Akármilyen viszonybvan is vagy, nincs jogod a másik ember holmihjai között turkálni, nincs jogod kérdés nélük belenézni semmiféle magándolgába. Ő egy tőled teljes mértékben függtelen másik ember, akiknem szabad teret kell adni, és meg KÉNE benne bíznod.

"De ha valóban a felesége vagyok akkor ne tegyen jelszót a telefonjára és ne én legyek a hibás, ha valamit rejteget, ráadásul nagyon feltűnően. És még a végén neki lesz igaza."

Nem a végén lesz igaza, hanem MÁR MOST igaza van! Ha az én feleségem volnál, én is lezárnám minden holmimat és ha észrevnném, hogy turkálsz bennük és nincs rá nyomós okod, valamint nem kérsz elnézést a hibádért és nem változtatsz a jöbőben a magatartásodon, elválnék tőled.

Anyám csinált ilyet, mint te, és azzal jött, hogy "az anyád vagyok, megtehetem": Nem, nem teheti meg. Senki,s emmilyen jogon nem turkálhat a személyes holmijaim között az én engedélyem nélkül.

Ha ezt a magatartást így folytatod, akkor a 100% biztos be fog jönni, mert minden nomrális embernél eljön egy pont, amikor beelegel és keres magának egy másik embert. Ha pedig így lesz, akkor csak tudjad, hogy TE vagy a hibás ebben is: mert a saját lehetetlen magatartásoddal, az állandó kontrollálásoddal, bizalmatlanságoddal magad üldözöd el magadtól azt, aki szeretne.

Bízz meg benne és hagyd békén a holmijait.

2012. márc. 18. 18:38
 17/24 anonim ***** válasza:
18%
Miért vádolod el? Lehet hogy maffiozo és a családodért .És nem örülne ha a don üzeneteit olvasgatnád.Vagy boccsánat kérö ajándékot szervezz neked.
2012. márc. 18. 20:03
 18/24 anonim ***** válasza:
65%

minek turkálni a telefonjába? ha megbízol benne akkor nem kellene. egy normális ember nem tesz ilyet. oké hogyha felhívsz valakit a telefonjáról, vagy képet csinálni de minek nézni az smseit?

nembaj had egyen a penész h mit rejteget. meg is érdemled!!!

2012. márc. 18. 20:55
 19/24 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem se normális a jelszavazás.Bennem is az jonne le,h. valamit takargat.Itt sok a felháborodo hozzászolás,h. belenéztél a telojába.Nem értek egyet veluk.Nincs abban semmi.Ha meggyozodsz,h. nincs no a dologba,ugy is leszoksz.Amugy nem árt az ovatosság!Hogyan kell lejelszavazni?
2012. márc. 19. 13:05
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Nekem világéletemben volt jelszó a telefonomon, de nem a párom miatt. Nincs rejtegetnivalóm, ezért aztán neki meg nincs semmi keresnivalója a telefonomban. Ugyanígy neki sincs rejtegetnivalója, és nekem sincs keresnivalóm az övében.
2012. márc. 19. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!