A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap. Nem hajlandó megmondani a jelszót. Biztos, hogy nője van különben mi másért titkolózna? Ti mit csinálnátok?
"Persze, hogy turkálok a holmijai között mert férj és feleség vagyunk."
Nem, nem természetes. Nekem a férjem a táskámba se nyúlt bele, pedig a tamponom, irataim és papírzsepiken kívül semmit sem találhatott volna, és én sem kotorásztam a holmiba között. A nadrágzsebet akkor kutattam át, ha a szennyestartóban volt és papírzsepi kerestem benne, hogy ne azzal mossam ki.
"De ha valóban a felesége vagyok akkor ne tegyen jelszót a telefonjára"
Ne kotorássz a telefonjában, mert bunkóság. Ha pedig így cirkuszolsz és követeled a jelszót, akkor a legjobb úton vagy afelé, hogy elvált nő legyen belőled akár megcsal akár nem, csak a bíróságon elő ne add, hogy a cúúna gonosz férjecskéd nem engedte hogy kotorássz a telefonjában, mert pillanatok alatt kioktatnak, hogy ehhez nincs jogod.
Az exemmel megállapodtunk, h. bármelyikünk használhatja egymás telóját, még egymás PIN-kódját is tudtuk.
Egy idő után nem engedte ki a kezéből, titkolózós lett.
Persze egyből gondoltam, h. biztos nője lehet.
Ami beigazolódott, egyik alkalommal itthon felejtette a telefonját és a nője hívta telefonon, én meg felvettem. Nem szóltam bele, a nő szólt bele, hogy "Édesem" :((
Na szép, szép, h. nem túrkálunk, nem olvasgatunk egymás cuccaiban, de már álljon meg a menet, hülyét ne csináljon már senki senkiből, h. megcsalja.... Hogy máshogy lehetne ellenőrizni, h. ne csináljon hülyét a másikból az, aki a hűtlen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!