Szemüveges gyerekek Anyukai, tudnatol par gyakorlati tanacsot adni?
Egyetértek az előző válaszolóval. Az én kisfiam 1,5 éves korában kapta, neki mínuszos. Az optikában a julbo szemüveget javasolták akkor és nagyon meg vagyok elégedve vele. Hátul pántos, állítani lehet és szilikon, tehát nem törékeny. Már többször kellett cserélni benne lencsét, mert sajnos gyorsan romlik a szeme, de még mindig nincs kitágulva. Egyedül a hátsó gumi pántot kellene cserélni lassan.
Arra viszont készülj, fel, hogy nem sok helyen találsz majd babakeretet. Nekünk is kb. az 5. optikában sikerült.
A hozzászoktatáshoz nem tudok hozzászólni, mert nekünk rögtön elfogadta. (Mesenézéshez tettük fel legelőször.)
1 vagyok: igen fontos hogy szilikonos, gumis keretet válasz, kevésbé törik és tartósabb. Állami gondozottakkal foglalkozok és az egyik kisfiúnak speciális szemüveg kellett, német országból rendelték, a szemüveg nagyon jó, de olyan gagyi gumis része volt hátul, hogy az valami hihetetlen, fogtam egy melltartó pántot és azt bele alakítottam, így állítható is volt és tartott is a gumi. Azóta is kitűnően szolgál.
itt ha lemész legalulra akkor van pár szemüveg amit ajánlani tudok, de nézzetek körül több helyen mindenképpen, csak ez volt az első hely ahol képet is találtam
a legfelső gumifazon volt a gyerek szemüvegébe, na az egy kalap k..... olyat ne válassz, de érezni is fogod, hogy semmire nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!