Orvosi diplomával nőként, gyerek/gyerekek mellett milyen munkakörben tudnék elhelyezkedni a gyakorlati klinikumon kívül?
Figyelt kérdés
Két gyerekem van, a kisebbik is lassan már közösségbe mehet, de semmiképpen nem szeretnék visszamenni a kórházba dolgoni orvosként. Ennek több oka van, amit nem részleteznék.
Van/volt valaki hasonló helyzetben?
Milyen más munkát tudnék csinálni, amihez nem kell hosszú évekig továbbképződnöm? Orvoslátogató, mellékhatáselemző-ről hallottam már.
Tudna valaki mást ajánlani?
2013. márc. 25. 15:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is az orvoslátogató ugrott csak be.
2/5 anonim válasza:
Magánrendelőben, vagy háziorvosként. Mindkét esetben alacsony heti óraszámban.
3/5 anonim válasza:
Iskolaorvosként, kisgyerekes orvosoknak a legjobb munkakör. A fizetés viszont nevetségesen alacsony.
4/5 anonim válasza:
labormunka esetleg?
Nem vagyok ebben járatos, de Pesten van egy labor, gyógyszerekkel dolgoznak vagy kísérleteznek,, ezt már tényleg nem tudom, ott orvosok dolgoznak, de rendesen 8 órás munkaidőben. biztos van több ilyen hely is
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, elgondolkodtatóak...
2013. márc. 25. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!