Anyukák, milyen a házaséletetek pici gyerekek mellett?
Az én férjemnek édes mindegy miben kezdünk hozzá, nagyrészt semmi nem is szokott rajtam lenni, mert mikor végre alszik a gyerkőc, gyors rendrakás, stb, lezuhanyzunk és már egymásnak is estünk :)
Egyszer kétszer megemlíti, hogy majd este vegyem fel azt a csipkés bugyimat, de este már igényli, sokszor inkább azt szokta mondani, hogy minek öltöztem fel :)))
A miènk sokkal jobb lett a gyerekek születèse utàn. Mìg a kicsi szopizott, addig èn sem nagyon kìvàntam, de utàna...... :) a fèrjem szerint nimfomàniàs lettem. :)
Ő nem igènyli a szexi cuccokat, Nàlunk is az van, hogy minek öltöztèl fel. De ha kèrnè èn felvennèm neki minden alkalomra.
Szerintem nem tùlzàs. A fèrjed csininek, szexinek szeretne làtni, ès ilyenkor a NŐt làtni benned, nem az anyàt. Valahol Ez rèszükről èrthető. De ha tèged frusztràl, beszèld mèg vele.
6-os vagyok.
Nekem is megütötte a szemem a pontozàs, bàr Nàlunk most minden szèpen ès jò megèrtelek bennetek, nàlunk a terhessèg volt az abszolùt csùcs, akkor èn is ùgyhogy voltam, ha èvekig hozzàm sem nyùlt volna a pàrom, azt sem bàntam volna.
Remènykedjetek, hogy idővel jobb lesz. A fàradsàg, a szoptatàs, a stressz, nagyon oda tud vàgni a libidònak, èn is ezzel bìztattam magam. Aztàn ahogy mùltak a hònapok, vège lett a szopiknak, helyre àllt a hormonhàztartàsom, beàllt ùjra a menzeszem, a gyerekek vègre aludtak is èjszaka, ès nèha màr kettesben is el tudtunk menni valahova minden jobb lett.
Kitartàs lànyok, sajnos aki ezt soha nem èlte àt, nem is fogja soha èrteni.
Èn felpontoztam mindenkit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!