Anyukák, milyen a házaséletetek pici gyerekek mellett?
Azért nálunk van szex, csak kevesebbet kezdeményezek mint a szülés előtt, mert annyira nem hiányzik. Pedig szereti a férjem, ha én kezdeményezek. És igen, néha fárasztó ez az öltözködés, mert úgyis lekerül. És akármilyen fáradt is vagyok, még soha nem utasítottam vissza a férjemet, ha kezdeményezett, remélem nem is lesz ilyen. Írta is valaki, hogy az együttlétek időtartama rövidült, ez nálunk is így van.
Remélem azért szoptatás után visszatér a vágy! :)
Akiknél ritkán van szex, ott hogy viseli a férj? Nem tartotok attól, hogy esetleg keres, talál valami "más" megoldást?
Off: én soha nem szoktam pontozni és nem is értem, hogy mi értelme van!
Ez az utolso mondat basszus miert kell mindenhova? Regi kerdes ok, tok szarul elted meg ezt az idoszakot. Nevtelenul nyugodtan leirhatod hogy rohadt nehez es kikeszulsz. Semmi ertelme igazolni magad hogy de igenis megerte, mert a gyerek az elet ertelme. Nem, nem az. A terhesseg es a gyerek igenis teher. Ezert van belenk kodolva hogy vagyunk ra, maskulonben senki se szulne aki valaha beszelt mar gyerekes anyukaval.
Szoval a mondandom lenyege, nyugodtan sporoljatok meg magatoknak a lelkiismeretfurdalast es igenis el lehet ismerni hogy ez krvanehez es emiatt nem is valo mindenkinek. Aki vegigcsinalja az elott meg le a kalappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!