Bölcsődés gyerekek anyukái! Hétvégén nálatok mikor van ebéd?
1 óra körül.
Hétvégén tovább alszunk, 9 felé reggeli, 11 felé gyümölcs. Ebéd után alszik.
amíg bölcsis volt,ugyanolyan volt a napunk,mint a bölcsiben
11.15-kor ebédelt,mint a bölcsiben,délben már aludt.aztán ovis lett,és szépen átállítottam a nyári szünetben ovis üzemmódba,miszerint kilenckor tízórai,délben ebéd,aztán egytől alvás
reggel gyprsan megfőzök,aztán csavargás,játszótér,így negyed 11-re ha hazaértünk,tudott egyből ebédelni
Én sosem tudom, tudtam itthon tartani a deles ebédet. Egyszerűen ha itthon van a fiam, nem fárad el annyira, mint a bölcsiben, és hiába van esetleg néha napján ebéd délben, utána nem alszik el. Ma is pl. most aludt el 3-kor.
Mi is általáan eltököljük az időt, meg van egy 9 hónapos húga is, őt is el kell látni.
Hétvégén általában van délben ebéd, mert a párom úgy nőtt fel (meg anyósoméknál mindig dél fél1 között van az ebéd), hogy ő alább nem adja. Én szoktam vele veszekedni, ha épp vagyunk valahol, és ne rohanjunk haza csak azért, mert délben ebéd, hogy kibírja tán csak 1-ig. A gyerek kibírja, bármeddig :) Szóval hétvégén van dél körül ebéd, de alvás már a két napból egyben nincs.
Nálunk sosem volt családi ebéd, ha volt is, akkor is mindig 2 körül, mire anya megfőzte délelőtt a kaját... ezért én nem ragaszkodom sosem a deles ebédhez, ami nem jó, mert jobb lenne ha a gyerekek is ezt szoknák meg, mint anyósoméknál. Ott bezzeg kifárad, (vidék családi ház), megy is aludni egyből ebéd után.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!