ADHDs gyerekek szülei vannak itt? Tudnátok tanácsot adni?
Hasonló a helyzet 9éves fiúval.
Ugyan apa foglalkozik vele, ha nagyon muszáj, de inkább időnként főz, takarít, bevásárol (legalább ezeket nagyjából megcsinálja, még ha morog és vitázik is miatta, de azért nagy segítség), csak én kössem le a gyereket.
9 éve csak akkor alszom ki magam, ha a gyerek mamánál van, persze ilyenkor is azonnal otthon meló, mert végre én is rámozdulhatnék a takarításra, pakolásra, stb.
Rengeteg veszekedéssel jár egy ilyen gyerek, főleg, hogy azt látom, apuka nem igazán érti, hogy ez nem (a rossz) nevelés kérdése (mert szerinte én csesztem el), hanem egyszerűen rosszul van bekötve a gyerek.
Nincs tanács. Vagy keresel olyan embert, akivel tudtok boldogan együtt élni (nehéz ügy, ha könnyű lenne, én is pattannék), vagy a kivárásra játszol, mert komoly esély van arra, hogy idővel csillapodnak a tünetek.
Tulajdonképpen mitől adhd-s ez a gyermek???
Pörög, énekel, beszél...játszani akar és alig várja, hogy hétvégén együtt legyen a család??? Ezek szerint az én lányom is adhd-s, sőt én is az voltam gyerekként???
Ez egy normális gyereknek hangzik, sok enrgiával. Hordjátok különfoglalkozásra, olyanra ami érdekli.
A férjed ahogy leírod egy nem aktív gyerekkel sem foglalkozna, mert neki maga a gyermek létezése nyűg. Aki szobanövényt akar, az ne gyermeket vállaljon, mert a gyerrk bizony bedzél játszik, énekel, fut...és latja a "példát" maga előtt. Pár év és ő fogja lec.arni, hogy mi van veletek.
Gondolom attól adhd-s, hogy ezt diagnosztizálták nála.
Ha egy asztmás gyerekről kérdeznek, sem kérdőjelezed meg, hogy ugyan, mert sokat köhög, miért lenne asztmás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!