Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nagyon ciki ha óvodás a...

Nagyon ciki ha óvodás a gyerekem és nem dolgozom? Annyira szégyellem, más anyuka aki nem dolgozik mit csinál/tok otthon? Megjegyzem: dolgoztam és bolcsis volt a gyerekem de elveszítettem a munkám, nagyon jó állásom volt a többi lent:

Figyelt kérdés

Nagyon jó/jól fizetett munkahelyem volt, de már nincs lehetőségem ugyanolyan jóra szert tenni.

Most nem tudom hol helyezkedjek el, félek hogy nem vagyok elég képzett, nem fognak felvenni, már nagyon sokféle képzést csináltam..

Anyukák akik otthon vannak mi a célotok , tervetek?

Gondolkodtam azon hogy váltok és üzletben helyezkedek el, de nem tudom milyen munkahely lenne igazán jó kisgyermekes anyukának ..

van valamilyen képzés amit viszonylag hamar ki lehet tanulni és el lehet vele "jól" helyezkedni?

dec. 5. 13:24
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
36# elírtam.
dec. 22. 23:09
 42/47 A kérdező kommentje:

37# nem aprópénzért blabla ítelkezős csak magad nem látod.

Fogalmad sincs a másikról de már véleményt alkotsz.

Tele van ilyen idi@tákkal az ország, fenhéjaskodj máshol ugy viselkedsz mint egy fizetett k.va

dec. 22. 23:16
 43/47 anonim ***** válasza:
59%
En mar nyugdijas vagyok (kulfoldon elunk) de amiota kijottunk 1988 ota soha nem dolgoztam. gyerek nincs. nekunk igy volt jo. Ilyen nincs hogy "ciki". Itt masok a nyugdijtorvenyek mindenki jogosult 65 ev utan nyugdijra.
dec. 23. 11:11
 44/47 anonim ***** válasza:
46%

Egyelőre hol az egyik, hol a másik van itthon, a hétvégéket meg se tudnám oldani. Tudom, tudom.. Magamnak szültem, nem a nagyinak.

Már azon gondolkodtam, hogy ha rájöttem miben vagyok jó, influenszerkedek vagy el kezdek rásózni a barátaimra tuti jó tisztítószereket.

6 órás meló egy gyerek mellett is kevés (fizetésben), családbarát nincs. Egy gyár van, 3 műszakkal, de ennyi önbecsülésem már hagy legyen, hogy nem azért tanultam és dolgoztam halára magam a húszas éveimben, hogy 35 évesen két mozdulatos karriert fussak be három alkatrész összedugásával.

Akkor inkább böjtölök a "férjem kárára", ha kell, akkor fél évig-évig, amíg nem lesz picit nagyobb az ovisom, hogy aztán normális munkahelyem legyen.

dec. 23. 14:57
 45/47 anonim ***** válasza:
54%

Én pszichológus vagyok, gyerek mellett állami állást lehetetlen volt csinálni, hiába volt jó fej a főnököm és elmehettem érte az oviba. Nagyon sokat voltam vele TPn. A 2. Gyerek 4 évvel később kicsit egyszerűbb eset volt, nem volt beteges, de ADHDs. Nagyon nagy figyelemigénnyel. 5 éves koráig nem mentem vissza dolgozni, ekkor már magánoztam, elvégeztem szakképzést meg coachingot. Mikor visszamentem, eléggé utáltak az új helyemen, vagy hát nem tudom mi a jó szó erre, mert megtehettem h ne dolgozzak évekig. Na ez nekem nem kellett...

Becsúszott egy 3. Baba, 41 évesen szültem. Megkaptam minden állami támogatást, 3 évet otthon voltam vele, majd felmondtam amint lehetett. Azóta csak magánozok, így minden időszervezési gondunk megoldódott. 5 éves a kisfiam, a nagyok már mennek nélkülem, egyiknek jogsija van.

Érdemes keresni a lehetőségeket, ha úgy véled több van benned! De tökéletesen megvagytok így, akkor hajrá. ;)

dec. 23. 15:17
 46/47 A kérdező kommentje:

44 45 46# os ha nem törölték a valaszaitokat akkor íme itt egy pszichológus az utolsó valasznál ajánlom jelentkezzetek be hozzá mert nagy bajok vannak nálatok.

De megoldást csak akkor hozna ha lenne pici kis intelligencia bennetek /benned, és nem személyeskedéssel ugornál a másikra mint egy olyan aki nem tud viselkedni/vagy mint egy veszett állat..

Moderáljátok magatokat különben a moderátorok fognak

jan. 4. 15:51
 47/47 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a 3 pipás aki kiirta a kérdést
jan. 4. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!