Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nagyon ciki ha óvodás a...

Nagyon ciki ha óvodás a gyerekem és nem dolgozom? Annyira szégyellem, más anyuka aki nem dolgozik mit csinál/tok otthon? Megjegyzem: dolgoztam és bolcsis volt a gyerekem de elveszítettem a munkám, nagyon jó állásom volt a többi lent:

Figyelt kérdés

Nagyon jó/jól fizetett munkahelyem volt, de már nincs lehetőségem ugyanolyan jóra szert tenni.

Most nem tudom hol helyezkedjek el, félek hogy nem vagyok elég képzett, nem fognak felvenni, már nagyon sokféle képzést csináltam..

Anyukák akik otthon vannak mi a célotok , tervetek?

Gondolkodtam azon hogy váltok és üzletben helyezkedek el, de nem tudom milyen munkahely lenne igazán jó kisgyermekes anyukának ..

van valamilyen képzés amit viszonylag hamar ki lehet tanulni és el lehet vele "jól" helyezkedni?

dec. 5. 13:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ne etessétek tovább az otthonülő anyut, látszik hogy bolond 😅
dec. 5. 22:46
 22/35 anonim ***** válasza:
76%
19 én pl nem a társadalomnak szeretnék az értékes része lenni, hanem a családomnak.
dec. 7. 20:23
 23/35 anonim ***** válasza:
13%
22es, ingyenélőként a családodnak se vagy értékes része, max sokba kerülő. Nem attól lesz értékes valaki hogy otthon vakargatja a kanapén.
dec. 8. 11:56
 24/35 anonim ***** válasza:
21%

20as, miért, mennyivel jobb ha a gyerek azt látja hogy anyu legértékesebb képessége hogy szétrakja apunak a lábát aki fizet neki az eltartással?

Hogy azt látja hogy 0 motivációval, értéktelen emberként is meg lehet élni ha anyu jó az ágyban? Ha fél attól hogy anyu megöregszik, apuc talál szexibbet és otthagyja őket anyu meg mehet strihelni az utcára mert máshoz nem ért?

Bár ha anyu célja hogy magához hasonló kitartott ingyenélőt neveljen a gyerekéből akkor hajrá.

Ha az én anyám lett volna kitartott elástam volna magam a szégyentől hogy ennyire vitte egész életében, míg másnak normális, értékes dolgozó szülei vannak akikkel lehet másról is beszélgetni nem csak arról mitől vakult meg Eszmeralda meg hogy készül a hagymás bab.

De ez is csak addig mert míg apu nem talál olcsóbb lukat magának, akit nem kell kitartani pár menetért.

dec. 8. 12:01
 25/35 anonim ***** válasza:
55%
Mert anyu attól lesz értékesebb, ha folyanatosan stresszel, rohan, ha 1 órával korábban keltek, és később értek haza miatta, ha otthon mekis kaja a vacsi, meg vajas kenyér,mert anyának már nincs energiája másra. Játszani nem akar veled, türelme nincs hozzád, a hétvégéket meg azzal tölti,hogy nullára hozza a lakást, kertet, főz,mos, takarít,mint egy cseléd. Aztán 60 évesen végképp lerokkan, mert testileg lelkileg kiég. Na ez viszont jobb, mintha otthon marad, és nem kell ügyeletben ülni, nek fornetti a tízóraid, meleg vacsi van, rendezett lakás, van ideje napközben magára, így van türelme a gyerekkel tanulni,játszani délután. Hétvégén kirándultok, együtt töltitek az időt, mert nem abban a 2 napnan kell mindent megcsinálni.
dec. 8. 12:15
 26/35 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon sajnálom azt a rengeteg nőt, aki csak akkor érzi magát értékesnek, ha napi 8-10 órát robotol,mert majd mit gondolnak róla.. nincs ideje a gyerekeire, a férjére meg a nap végén már kedve.

A besavanyodottság meg itt kezdődik, hogy sokan azt gondoljátok, hogy a munka és/vagy a otthoni robot létezik csak.

Megsúgom a "kitartott" nők nem porszívózni maradnak otthon.

Van életnek más területe ezen is túl. Vagy ti nem szoktatok magatokkal foglalkozni, sportolni, engedni a hobbinak, a barátoknak, a társaságnak, csak úgy simán ÉLNI?!

Higgyétek el, egy férfi előbb hagy el a munka és irányításmániás nőt, mint egy olyat, aki egész nap "nem csinál semmit".

Ha meg szerinted a férfinek csak a szex kell takarításért cserébe, akkor rosszul mentél férjhez. Egy férfinek boldog, kiegyensúlyozott nő kell, aki otthon boldogan várja.

A pénzes pasi meg pont leszrja, ha ez a nő nem egy irodában ül, vagy tejfölt pakol napi 8 órában, hanem pl egy nonprofit szervezet tagja és ott segít, ahol tud.

Mert ugye van élet a munka és a porszívózáson túl is..

dec. 8. 13:27
 27/35 A kérdező kommentje:

24# mentális beteg vagy, külső ként írom. Voltam nem dolgozó anyuka is amikor 1,5 éves volt a gyerek tudom az is milyen és az is amikor dolgozom.

De veled bajok vannak az is 💯

dec. 11. 06:28
 28/35 A kérdező kommentje:

Kár hogy ez lett a kérdésből.

Vannak átmeneti időszakok , pont nekem is azért ciki hogy most pont nem dolgozom mert tele van az ovi boszorka anyukával aki rámenősködik hogy ne vigye az a gyerekét aki véletlenül elköhinti magát,és az anyuka otthon van, de az ö gyereke folyton viszi a bacikat alig megy a gyerekem pár napot maradhat megint itthon.

Így aligha tudok újból elhelyezkedni , de vannak akik MINDENT megengednek MAGUKNAK csak mert ők dolgoznak .

A másik vajon nem akar dolgozni? Az fel se merűl, megy a civakodas mindenhol látom

dec. 11. 06:37
 29/35 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk pl pont az otthon ülő anyukák vannak kiakadva, hogy míg fújja az orrát addig ne menjen a gyerek. Ok, akkor márciusig itthon leszünk. És persze a pedagógusok is ezt fújják a gyereknek is, hogy ő beteg, merz 2x is kifújta az orrát délelőtt. És az sem érdekli őket,hogy dokihoz is elviszem, ő nem írja ki, mert nem beteg, én oldjam meg,hogy otthon marad mindig. De könyörgöm hogy vagy mire?
dec. 11. 08:39
 30/35 anonim ***** válasza:
77%

Néhány kommentet szomorúan olvastam. Mennyi rosszindulatú fröcsögés jön néhány emberből. Sajnos.

Én is itthon vagyok, nem találtam olyan munkát ami össze egyeztethető a gyerekek napirendjével. Sajnos. De ezért eszembe se jutna másokat bántani, vagy ha dolgoznék, akkor szidni a nem dolgozó anyukákat. Szóval az éremnek mindig két oldala van.

dec. 11. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!