Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nagyon ciki ha óvodás a...

Nagyon ciki ha óvodás a gyerekem és nem dolgozom? Annyira szégyellem, más anyuka aki nem dolgozik mit csinál/tok otthon? Megjegyzem: dolgoztam és bolcsis volt a gyerekem de elveszítettem a munkám, nagyon jó állásom volt a többi lent:

Figyelt kérdés

Nagyon jó/jól fizetett munkahelyem volt, de már nincs lehetőségem ugyanolyan jóra szert tenni.

Most nem tudom hol helyezkedjek el, félek hogy nem vagyok elég képzett, nem fognak felvenni, már nagyon sokféle képzést csináltam..

Anyukák akik otthon vannak mi a célotok , tervetek?

Gondolkodtam azon hogy váltok és üzletben helyezkedek el, de nem tudom milyen munkahely lenne igazán jó kisgyermekes anyukának ..

van valamilyen képzés amit viszonylag hamar ki lehet tanulni és el lehet vele "jól" helyezkedni?

dec. 5. 13:24
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

29#

Kifejtened ?

Most az első részben azt írod hogy ha folyik az orra a gyereknek otthon kellene maradnia.

A második részben azt irod:

"És az sem érdekli őket,hogy dokihoz is elviszem, ő nem írja ki, mert nem beteg, én oldjam meg,hogy otthon marad mindig. De könyörgöm hogy vagy mire"

Akkor most az mellett vagy hogy maradjon otthon a gyerek ?

vagy csak annak (a gyereke) maradjon otthon akinek az anyukaja nem dolgozik - erre akarsz kilyukdani? Mert nagyon úgy tűnik az első mondataidbol

dec. 13. 08:50
 32/35 anonim ***** válasza:
Neeem, pont azt írom, hogy nálunk intézményi oldalról, meg szülőiről jön a nyomás. Mikor gyesen voltam a legkisebbel is utáltam,hogy minden kis tüsszentéssel tartsam itthon,de az otthon lévő anyák is ugyanezt tolták,hogy csak teljesen egészségesen menjen vissza, az kb 2-3 hét, és pár nap múlva simán folyik újra az orra.
dec. 13. 10:08
 33/35 anonim ***** válasza:
78%

vagy csak annak (a gyereke) maradjon otthon akinek az anyukaja nem dolgozik - erre akarsz kilyukdani? Mert nagyon úgy tűnik az első mondataidbol

Miért? Az eltartott nő nem ráér otthon tartani a gyerekér, ha már ezért tartja el a férje? Az lenne a normális, hogy az olyanoknak szólni se kéne, maguktól felérnék ésszel. Aki lusta a gyerekével lenni, lusta dolgozni, az ne lepődjön meg ha a férje meg lusta lesz őt etetni a semmiért.

dec. 13. 17:09
 34/35 anonim ***** válasza:
0%

Ha férjeitekkel lesz valami, mi lesz? Infarktus, stroke, autóbaleset, elég elnézést "csak" lerokkani, akkor mi lesz? Vagy ha véletlenül elbocsátják, vagy elváltok?

Bocsánat, de ha nem vagy vezérigazgató felesége, vagy nincs sok sok milliótok bebiztosítva, akkor, igen gáz. Sajnos, mert bármi lehet.

Még a felsővezetőim nejei is dolgoznak, 4 órában, vagy vállalkoznak, hogy hasznosnak érezzék magukat, pedig kicsi gyerekeik vannak.

Üdv.: egy óvodás gyerek dolgozó édesanyja

ma 12:44
 35/35 anonim ***** válasza:

Hát aki attól lesz hasznos, hogy napi 4 órában csinál valamit...🤷 Vagy kezdek valamit az életemmel, vagy nem.

Ez a tessék-lássék átmenet, hogy néha beugrom "dolgozni", csak képmutatás. Arról nem is beszélve, hogy az ehhez járó fizetés pont a fodrászra meg a körmösre elég, meg a tejeskávéra az öribarival. Szóval óvodás gyerek dolgozó anyja, nyugodj meg, ezeket a nőket is pont annyira eltartják, mint aki otthon maradt.

ma 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!