Ahol a szülő egyáltalán nem fizet az oviba csoportpénzt, ott a többi szülő állja a gyerek költségeit?
Az összes “érv” az volt, hogy arra apellálsz, hogy majd megsajnálom a gyereket, mert az anyja idióta. Miért vigyem tovább a rossz beidegzést azzal, hogy én biztosítom az ingyenélést a gyereknek, ahogyan az anyja elvárja? Akinek cigire meg egyébre futja, annak fussa a gyerekre is. Ne én adjak már be többet és vegyem ki a sajátjaim szájából. Nem én vállaltam azt a gyereket.
De mondom, az ilyenek is, mint te, menjenek nyugodtan a gyerekotthonosokhoz minden évben szülinapra meg mikulásra meg karácsonyra meg húsvétra és tessék lavórral szórni a pénzt.
Szoktunk járni. Egyetem alatt végig önkéntes voltam, pont gyermekotthonokban. Minden évbeb adományozunk "cipősdobozt" higiéniai cuccokkal megpakolt női táskát, állatotthonoknak kaját, iskolai felszereléseket.
Én úgy érzem jól magam,ha segítek másokon. Neked nem kell,főleg,ha a sajátod szájából veszed ki. Remélem lesz majd, aki a tieden is segít,ha egyszer majd te nem tudsz.
41es csak az a baj hogy az ilyen élősködők kihasználják hogy mindig van aki megszánja a gyereküket.
Én szoktam adományozni, benne vagyok több programban is ami VALÓDI RÁSZORULÓKON segít. Nem az olyanokon akik tojnak a gyerekükre pedig megtehetnék a befizetést.
45 nem, nem valódi rászoruló.
Ahol anyucinak van pénz cigire meg a fenekét hízlalni, csak a gyerekre tojik, az nem rászoruló. Majd a gyerek elrendezi az ilyennel, ha felnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!