Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ahol a szülő egyáltalán nem...

Ahol a szülő egyáltalán nem fizet az oviba csoportpénzt, ott a többi szülő állja a gyerek költségeit?

Figyelt kérdés
Most épp a mikulás jön. Az anyukának jeleztem hogy nem fizettek idáig és legyen szíves fizetni, de ő közölte hogy nem fog. A többiekkel szemben nem tartom fer dolognak.
nov. 27. 09:26
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
14%

Nem kotelezo a csoportpenz, van ilyen szulo sajnos.

Viszont, ne a gyerek igya mar meg a levet... tenyleg, te felnott no letedre kepes lennel elnezni, hogy 30 gyerek kap csomagot, egy meg nem ? Mert idiota az anyja ? Te pont ugyanugy nem vagy kulonb, ha igen ...

nov. 27. 11:09
 12/48 anonim ***** válasza:
74%

Most le leszek pontozva.

Miért kell az oviban mikulás ajándék? Kapjon mindenki otthon. Sőt mostmár a legtöbb munkahelyen, településen is adnak, szóval jó eséllyel így is úgy is lesz a gyereknek csomag, ha anyuka nem is vesz neki.

nov. 27. 11:45
 13/48 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk is van ilyen, de én nem puffogok rajta. Buta, alkoholista, beteg szülők, örülök, hogy van fedél a fejük felett. Az osztályban sok szülőnek nem lenne gond egy plusz összeget kifizetni és nem sajnálom a mikulascsomagot attól a szerencsétlen gyerektől, nem ő tehet róla.
nov. 27. 12:11
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van ilyen, annak a gyereknek nincs csomag, nem megy kirándulni, nem megy színházba stb. Olyankor berakják másik osztályba.
nov. 27. 20:31
 15/48 anonim ***** válasza:
6%

Soha nem tudnék úgy bántani egy gyereket,hogy nem kap csomagot, vagy nem vehet részt valamin. Ez élete végéig benne marad. A szülő hülye, de te a gyereket bàntod.

Én szmks voltam kifizettem volna zsebből is, de bedobtam a közösbe,hogy aki akar, az beszállhat a nem fizető gyerekek részébe. Szerencsére mindig akadt több jóérzésű szülő is.

nov. 27. 21:53
 16/48 A kérdező kommentje:
Hát amikor a sokadik eljátsza nem hiszem hogy mindenki adakozna.
nov. 27. 22:36
 17/48 anonim ***** válasza:
2%

Kerdezo , ha olyan sok ilyen van egy osztalyban, akkor az valami ciganytelep, akkor meg ne jarasd oda a gyerekedwt ha nem tetszik.

Normalis kornyeken meg olyan sok nincs ilyenbol, ne is probald bemagyarazni senkinek.

nov. 27. 22:39
 18/48 A kérdező kommentje:
Sok a kisebbség valóban. Ez van más lehetőség nincs
nov. 28. 00:13
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

15ös akkor vegyél már csomagot az én gyerekemnek is...

Amúgy meg ne oszd már be kinek mire van pénze és mire nem. Én pl nem költenék egy idegen gyerekére, inkább vennék az enyémnek egy szelet csokival többet.

nov. 28. 06:45
 20/48 anonim ***** válasza:
34%

19, És a te gyereked jól érezné magát, ha ülne mellette kettő,akinek nem hoz a Mikulás csomagot? Mert az enyèm nagyon szomorú lenne, kicsit elrontaná az ő örömét is.

Senki pénzét nem osztom be, feltettem a kérdést, aki akart beleadott, kb 200ft pluszt jelentett,annak a 10 embernek, aki ugyanúgy gondolta, mint én.

nov. 28. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!