Ahol a szülő egyáltalán nem fizet az oviba csoportpénzt, ott a többi szülő állja a gyerek költségeit?
Istenem milyen rosszindulatúak vagytok!!
Bmeg mindenhol ezen a fórumon kijön belőlletek!!!
A GYEREK TEHET RÓLA??
HIDD EL VAN OLYAN JÓSZÍVŰ ANYUKA AKI SZIVESEN KIFIZETI, NAGY DOLOG , CSAK KI KELL HIRDETI ENNYI ESZETEK SINCS , AKKOR MINEK ÁLLSZ BE FŐSZÜLŐNEK?!!
Kit érdekel más milyen én biztos nem lennék olyan pofátlan hogy az ÉN GYERMEKEM ESZIK A MASIKÉ NEM!!!!
És ti anyáknak nevezutek magatokat!
Én több évig pótolgattam más szülők helyett, hogy ne legyen több vita a szülőiken meg a gyerek se érezze rosszul magát. Több táska ruhát és játékot adtam ajándékba.
De múlt héten betelt a pohár!
Egy teljesen új kabátot és csizmát (átnőtte, nagyszülő küldte) vittem az egyik anyukának. Errő ő: "Na, fasza, hogy hoztad! Most legalább tudok cigit venni."
Ennyi volt! Többet sose, senkinek nem adok. Kidobom, meg eliszom inkább.
24# szép tőled, én is voltam hasonló szituációban.
Ruhát nem kell adni , azt mindenkinek rendezze a szüleje.
De Mikulas csomag azért az más!
Vagy ha eszik az enyém akkor a másik csorgassa a nyalat?
Ennivaló és ruházat/játék különböző dolgok.
Mikulásra nem lehet azt megtenni hogy csoportosan mindenki kap csak 1gyerek nem!!
Az olyan trauma lenne amit lehet felnőttként se heverne ki.
Főleg hogy NEM AZ Ő HIBÁJA szegénykének.
Itt a gyereket nézzük nem a szülőt!
Ha közös rendezvény akkor mindenki egyformán kapjon. Másképp ez DISZKRIMINÁCIÓ
#25 igazad van, a Mikulás más, nagyon jól leírtad. Most szégyellem magam. Javítok a helyzetem.
24-es vagyok 😔
Azért mert a gyerek nem tehet róla, annak kell segíteni, aki megteheti. A gyerek sorsa érdekel minket a szülő nem érdekel, a gyerek a fontos.
Az pedig,hogy egy gyerek mit gondol, érez magáról és világról, nagyon nem mindegy az én mellette ülö gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!