Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az orvosi igazolást -amit az...

Az orvosi igazolást -amit az oviba szoktak kérni ha beteg a gyerek és meggyógyul- (tehát mehrt oviba) a doki el tudja küldeni vhogy elektronikusan is? Felhőbe vagy hova tudja küldeni ahonnan le is tudom menteni -kinyomtatni- ?

Figyelt kérdés
ma 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk emailben küldi a doki.

A mi ovinkban elfogadják, a régi oviban nem fogadták el.

De nálunk rebesgettek olyat is, hogy már az ovinak is van kréta, oda lövi fel a doki. Csak nálunk még ez nem működik, nem tudom máshol megy-e már.

ma 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk először nyomtatni kellett, aztán kb egy évig e-mailben küldték nekünk, mi továbbítottuk, most pedig már a krétára tölti fel a gyerekorvosunk. Kérdezd meg szerintem az ovit, hogy hogyan kérik.
ma 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk email-ben küldte, és mi küldtük tovább az ovinak. Ugyan vsn most a Kréta rendszer, de nálunk nem működik rendesen, ezért ugyanúgy küldjük email-ben továbbra is.
ma 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ovi-Kréta nálunk sem működik, pedig a sulisoknak már oda lövi fel az igazolást az orvos, nem kell vele foglalkozni. De az oviba mi még a hagyományos, papír alapú igazolásokkal megyünk mindig. Felhőbe nem tud igazolást küldeni, max tényleg e-mailen, bár ezt a mi orvosunk pl nem csinálja.
ma 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk már az ovi-Krétába közvetlenül teszi fel a doki. Mi meg se kapjuk
ma 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!