Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/487 anonim ***** válasza:

Csajok,horror van:( Zsocika amit az ejszaka muvelt... 3-5- ig nem tudtam megnyugtatni. Asszem jön a utso-hatso fog, a. 16-20 adikak.... Delutani alvasabol orditva ebredt vizes fejjel es parnaval. Benyomtam egy 2eveseknek valo nurofen kupot, ejjel semmit nem tudtam adni neki, csak szirup volt itthon,de ugy orditott,hogy egy ml tol elhanyta magat.... Most ebredezik szegenykem,itt potyogok a szobajaban, varom,hogy kelljen vegre,de direkt kelteni nem merem, mert felek hogy elevenen felfal:) brutaaal! Beallt a karom,sosem ringattam ennyit,mint ma ejjel. Fuuu, en ezt ejszakakon at nem fogom birni....a pelust meg napok ota letepi magarol, vagy ra sem tudom adni,csak ha kenyszeritem, megy bilibe pisilni,de van hogy bepisil, meg ha elmegyunk , mindig adok ra. Nem jol csinalom? Szoval csak akkor van pelus nelkul,ha tudom,hogy most par orat itthon leszunk. Ha indulunk, pelust kap.

Alennek udv otthon:) remelhetoleg nincs osszezavarodva az alvasa,evese.

Veronika szerintem mar elvezi az uj hazat, remelem minden oke!

Katanak is varom a jelentkezeset nagyon....:)

Most Szilvi alszik, en meg nem, ez tuti olyan korsag,ami a Balaton parton terjed.... Irjatok! Puszi: Lilla

2010. szept. 12. 18:05
 222/487 anonim ***** válasza:
Nem mozdul,baaker,ez azt jelenti,hogy fel tizenegy elott nem kerul agyba...mar most csip a szemem a faradtsagtol, az uram meg este tizig nem varhato.... Szupi lesz! L.
2010. szept. 12. 18:07
 223/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Napok óta írni akarok, de sűrűek a napok.

Baromi kevés így ez a 24 óra!

Kevés a 4 óra a melóhelyen, kevés a délutánom itthon megcsinálni a dolgaimat, és kevés éjszaka az alvás időm... :-)

Bianka iszonyúan anyás lett, ami érthető, csak így nagyon nehezen tudok bármit megcsinálni a háztartásban, pedig minimálisra redukáltam a főzési időt, a takarítást, meg mindent... mondjuk ma már eldurrant az agyam, hogy mekkora a kupi, és leküldtem apával a játszóra, hogy legyen egy órám legalább kicsit gatyába rázni a lakást.

Ez persze szintén csak arra elég, hogy úgy nagyjából végigrohanjak mindenen, de legalább úgy első blikkre nem cunami utáni állapotokat mutat a kecó...

Szeretnék tőletek játékötleteket kérni eső esetére, négy fal közé!

Valami olyan kellene, ami kevés kézügyességet igényel a törpétől, mert még eléggé ügyetlenke szegényem, így nem is köti le a rajzolás, meg a gyurmázás.

Már tiszta depis vagyok a pocsék idő miatt!

És úgy hiányzik az alvásidő napközben!

Persze nem a sajátom...

Manó kialussza magát, mire hazaérek, így egy kipihent, friss, energiabomba vár itthon, és nagyon elfáradok estére, ráadásul nagyon kifogytam már az ötletekből, hogy mi a csodát csináljunk eső miatt bezárva a hülye panelben!

Ja, és hogy "vigasztaljalak" Lilla, jön az a nyamvadék negyedik szemfog megint, ugyanis nem fogjátok elhinni, még MINDIG NEM BÚJT KI!!! Csak megindul, és abbamarad.

A helyén már cipó nagyságú az íny, de még mindig nem jött ki!!!

Szóval megnyugtatlak, én sem alszom, most már második éjszaka, és már olyanokon gondolkodtam, hogy gillette-pengét adok a gyerek kezébe, hogy rágjad kicsim, hogy végre áthasadjon az a nyavalyás íny!!!!

Na, most hogy így kipanaszkodtam magam, megyek és elkészítem a manó teáját.

Fogzásmentes jó éjszakát kívánok!

Szilvi

2010. szept. 13. 21:42
 224/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok:) Szilvi, egyenlőre másfél borzalmas nap volt, egyetlenegy orditós éjszakával meg elötte egy lázas éjszakával, amire azt hittem, hogy egyéb nyavaja, de nem, a brutálfog:( ugy mutatja szegény a füle alatti részt:( tegnap éjjel viszont este fél tizenegytől háromnwgyed kilencig durmolt:) na jó, nem idegesitelek tovább, főleg, hogy nem alszotok megint:(

Hátt,

2010. szept. 13. 22:20
 225/487 anonim ***** válasza:
Hát, játékötletekből nincs sok:( talán ezek: - bunkerépités párnákból, székből. Oda el lehet bujni apa elől, aki ugye mindig megtalál:) - zenehallgatás, menj fel a youtubera, mutogass neki dolgokat, nekünk most a Lambada meg a Makarena a kedvenc:) Apa agyából pattant ki:) néha szoktam nekik rázni egyet rá! (zenekulturáról ennyit...szoktunk Madonna régi számaira keresni, pl La isla bonita...), - szintanulás: előveszek szines cuccokat, de nem mindig az ő játékait, hanem pl gombot, kanalat, ilyesmiket és kezembe veszek két dolgot, ami más szinü és kérdezem, melyik a sárga? Ő megmutatja, mert nem mondja még. -duplo legozunk. Nagyon szeretem, ezzel mesélek pici történeteket, pl a postásbácsi levelet hoz a nagymaminak, bedobja, a nagypapa megeteti a lovakat....ilyen figurái vannak, kisház is van, tyukól...tök jó! Motoron jön a postás:) kb 2500 ft volt pl a postáscucc, igy apránként veszem neki. Jajj, nem jut más az eszembe....ja, golyópálya, guritok lejtőről üveggolyót meg kislabdát, ő is guritja, apa meg összeszedi:) -van olyan fatáblája, ami ilyen illesztős, két-két állatka van rajta, egymás mellé teszi őket, olyan kezdetleges puzzle féle, Einhorn a márkája. Én is várok konkrét ötleteket, tudom, nem vagyok valami fantáziadús....mi ugy gyurmázunk, hogy én csinálom:) de a sima maszatolás nem érdekelte. Ezéet vettem play doh Gyurmát egy kis formanyomóval, kukacokat lehet vele csinálni, Tescoban kb 1000 ft, ezt már nyomkodja! Meg egy játékboltban vettem készletet, kis virág, csillag, lepke forma van benne, amit a gyurmába tudsz nyomni, kis sodrôfa, kés, ilyenek, na ezzel zúz:) igy köti le a gyurmázás, de közben megy a zenehallgatás is. Na ennyi mára, kivagyok....elfáradtam ma. Nem tudom mitől, olyan gyenge vagyok most...:) puszi: Lilla
2010. szept. 13. 22:36
 226/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Ma lett végre internetünk:)

2 hete már az új lakásban lakunk. Nagyon szuper, szeretek itt lakni.

Majd elolvasom amiket írtatok,csak 1 gyors sziát akartam neketek írni

puszi

2010. szept. 15. 14:40
 227/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok csajok,

HELLÓ VERAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! de jó, hogy végre jelentkeztél, hiányoztál ám!! örülök, hogy minden rendben Veletek, várjuk a beszámolókat!! :)

Lilla: nagyon sajnálom ezeket a fogzás miatti lázas, nem alvós napokat. sajnos tudom milyenek :S ilyenkor soha semmi nem jó... remélem, Zsoci gyorsan túl lesz rajta!!

Szilvi: tudom miről beszélsz, ezen az időszakon azt hiszem, mind túl esünk egyszer... alig van időd a kicsire, nem hogy a lakásra és akkor még ott van Apa is... miket meg nem kell oldanunk nekünk nőknek, nem igaz?? :) örülök, hogy Bianka birja és jól elvan apukájával!! :) majd idővel jobb lesz meglátod, de valójában szerintem sosem lesz olyan, hogy minden ragyog és a kicsivel is eleget voltál :)

Kati: NAGYON TUTKÓK AZ IROMÁNYOK!! csomószor olvasgattam ket és mennyire igazak!! próbálom bevetni őket otthon is!! csak hát a mamákkal nem könnyü egyeztetni... kicsit várom már az ovit márciustól...

manócska nagyon jól viselkedik amióta haza ért a tengerről!! vannak hisztikék, mert ezek semmik a régiekhez képest meg akaratoskodások is, de alapjában véve sokkal visszafogottabb lett!! meg hogy elvan!! tegnap 20 percig nézte a tv-t a kanapéról egy helyben... azt hittem rosszul látok!! meg ahogy játszik a dolgaival!! :) nagyon örülök neki!! és egyre több mindent mond, olyan kis cincogós a hangja, IMÁDOM!! :D hál Istennek erre a napokban jó idő volt, szóval megúsztuk. de most úgy elvan a játékaival, hogy egyenlőre a bent töltött idő sem okoz gondot. de hogy mi lesz később?? nem tudom...

képzeljétek, ma elütötte egy biciklis a JÁRDÁN!! lányok, azt a pár másodpercet nem kivánom senkinek!! a kedvenc kávézónkban ültünk, mert nagy terasza van, ami a járdára néz és messze van az úttól, igy "nyugodtan" megihatok egy kávét. minden gyerkőcös anyuka oda jár. Alen meglátta a pincérnőt, aki mindig megengedi Neki, hogy dobálja a biliárd golyót bent a lyukakba és megindult a bejárat felé. ekkor jött egy nő a biciklijével és telibe találta szegényt!!!! a kicsi elesett az ütéstől, a nő meg rá a biciklivel együtt. én csak arra emlékszem, hogy oda rohantam, lerúgtam a biciklit a gyerekről a nővel együtt és csak szoritottam és szoritottam!! nagyon sirt, de amikor alább hagyott az első ijedség elkezdtem megnézni minden rendben van e, nem vérzik e, nincs e komolyabb baj. hál Istennek "csak" az arcát horzsolta le, ezen kivül nem lett baja!! még d.u is remegett a kezem... a nő meg lelépett se szó, se beszéd. annyit sem mondott bocsánat vagy hogy mi van a kicsivel!! örülök, hogy a férjem nem volt ott, mert azt hiszem leszedte volna a biciklijéről.

pénteken utazunk Boszniába, a hegyekbe pihenni kicsit. vasárnap pedig megnézzük Szarajevót!! kiváncsi vagyok Alen hogy birja majd...

hétfőn pedig ismét el kell válnom az én drágáimtól, mert ki más utazna Montenegróba a budvai kiállitásra mint én... mert a cégünk tele van nagy gyerekes asszonyokkal, de engem visznek... mindegy, a pénz azért jó, amit kapunk érte, csak megint nem látom egy hétig!!...

most lépek, remélem, csillapodtak ezek a fránya fogzások!! :)

puszi midnenkinek

2010. szept. 15. 16:25
 228/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok!

Zajlik az élet nálunk. Azt hiszem, kifogtam a tuti hidrát. Azt, amelyiknek, ha levágod az egyik fejét, 7 másik nő ki helyette...Mindegy, majd hisztizek egy sort, ha lesz rá alkalom...

Ma kezdem az egyetemet! Drukkoljatok!

Szeptember 1-el megkezdődött az ovi. Pfff. Az első 1,5 hét nagyon durva volt. Kisfiam egész délelőtt ököllel verte a bejárati ajtót és "Nanna emme!"- üvöltötte. (Anna elment.) Ha el akartam onnan hozni,beindult a "rúg, csíp, üt, harap" - funkció. Megérkezett a dackorszak - köszönjük szépen.

A családi életünk egyre inkább hasonlít a Windowshoz. A Család 4.0 verzió csaknem 2 évvel a feltelepítése után kezd működési zavarokat mutatni. A Sir Puszilka 1.0 frissítésre került a Dackorszak 2.0-val, amelynek következtében a rendszer a "fatal error" hibaüzenetet küldve véglegesen leállt. A rendszer újraindítása csak a Lord Ordiba 2.0 -val vált lehetségessé. Sajnos az új szoftver nem kompatibilis a Lady Diringhandi 1.0-val, így szükségessé vált a Hisztike 2.0 és a Morcogi 2.1 segédprogramok használata. Kisfiú 1.0 és Kislány 1.0 hálózati helyek hardverében elszaporodtak a bad sector-ok, melyeket az Anya 1.0 központból a Simike 2.0, Extra szeretgetés 2.0 , Lássunk világot 3.0 és a Játsszunk sokat 3.0 leggyorsabb verzióival sikerült némiképp kijavítani.

Azonban emiatt a Vasalás 16.0 és Rendes lakás 5.0 futtatása lelassult, így ezeket a Kisfiú 1.0 és Kislány 1.0 disconnect után lehetett csak élesíteni. Ez azonban (meg egyéb kihívások ) az Anya 1.0 működési zavaraihoz vezetett. Apa 1.0 újabb frissítések után elkezdte a Határidős project 1.0 és Amit eddig anya megcsinált 1.0 futtatását. De sajnos ezzel együtt aktiválódott a Hisztis férj 3.0 és az Agybeteg pasi 4.0 is.

De semmi baj! A Család 4.0, akár a Windows : tele van hibaüzenettel, olykor lefagy és komoly kompatibilitási problémái vannak, mi mégis szeretjük és nem cserélnénk le másra. :) Maximum újabb és újabb frissítéseket vadászunk a neten...

Amúgy szerintem a Tunézia all inclusive 4.0 nagyban javítana a rendszer működésén. :)

Szép napot! Sziasztok! :)

Kati

2010. szept. 16. 02:51
 229/487 anonim ***** válasza:
Jajj,Kati:( kèèszzz!!!! Egyetemröl kèrdezek elöször: milyen egyetemet kezdtèl? Fösulid van màr,ugye? Szòval mibe vàgod a fejszèd? Buggyant fèrjekröl: mutass egyet,amelyik nem hisztis dinnye.... Ha mi nem türnènk ennyit, règ külön lennènk, vagyis a viszonylag nyugodt családi èlet nem mindig az ö èrdemük. Oviròl: fiam kètèves, igy csak kèt unokaöcsèmet nèztem vègig az oviidö alatt. Egyik 11 èves, màsik mèg jàr, 5 èves. Hogy az èn fiammal mi lesz majd,elkèpzelni sem tudom. Ha a màsik szobàba àtmegyek,akkor is hiv vagy jön utànam. Ritkàn jàtszik màssal, a gyerekektöl meg fràszt kap vagy csak szemlèli öket. Ugyhogy ö nemcsak az ajtôt fogja döngetni,hanem àt is fog jönni utànam.... Màr most rettegek. Bizonyàra szörnyü volt ez a màsfèl hèt neked. De vègül mi a story vège? Ordit mèg vagy befejezte az operaelöadàst? Jajj szegènyke:(((( megint sokat kezdèl vàllalni, szerintem ezèrt vannak viharfelhök a fejed felett. Ettöl függetlenül bàtor vagy ès öszintèn irigyellek,amièrt màsod diplot vàllalsz. Nekem egy egyetem elèg volt, többet nem vagyok hajlandô tanulni. Csak abban az esetben,ha komoly elörelèpèshez juttatna mèg egy diploma,vagy további szakmai fejlödèst adna. Irjatok! Lilla
2010. szept. 16. 15:27
 230/487 A kérdező kommentje:

Szóval ide értem végre.

Nagyon-nagyon fárasztó volt a költözés,nem is miattam,hanem Lizát nagyon megviselte ez a "jövés-menés". Szegénykém 2 hétig alig aludt,nem evett-nem kakilt:( Folyton hisztizett, nem volt rajtam kívül állandóság körülötte, a lakás minden nap változott,attól függően mennyi dobozt tudtam aznap kicsomagolni. Ha elmentünk a boltba vagy sétálni és az ajtónk elé értünk,mondtam neki,hogy-gyere menjünk haza kislányom,Ő sírva elrohant a másik írányba és rám nézett a nagy szemével,hogy anya akkor vigyél haza. Tudtam,hogy a másik lakásba szeretett volna menni. Hát,nem volt jó érzés.

Aztán lassan belaktuk a lakást,minden kisjáték előkerült,helyet találtunk minden plüss állatnak,könyvnek. És a Mi helyünk is meglett végre.

Elkezdett aludni,enni, jókat sétálunk,játszunk.Mondjuk a játszótéren még nagyon magányos vagyok, a többi fecsegő-beszélgető kismami között,de majd talán az is változik. Szóval ez volt a legnehezebb költözésünk,pedig mi vándormadarak voltunk a férjemmel,az elmúlt 10 évben 6x költözünk, de kisgyerekkel egész más. Most itt legalább 10 évig szeretnék maradni!!!

Segítségem nem volt,pedig anyósomék megígérték,hogy feljönnek vigyáznak Lizára,hogy tudjak takarítani,pakolni,de aztán mégsem értek rá:(((

Mindegy most már rendben vagyunk,szuper a lakás,tetszik a környék.

Sokat gondoltam ám rátok,a Balatonon is és a költözés után is,de csak most lett internetünk és pár szabad percem.

Ti,hogy vagytok? Gondolom ovi,bölcsi elindult, ha jól láttam valakinek:)) a suli is.

Írjatok,hogy mi újság veletek?

Sok puszi,Veronika

2010. szept. 17. 14:11
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!