Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/487 A kérdező kommentje:

Lilla! Ez szuper:))))))))))

Mi meg Szigetesek vagyunk: a Hajógyári Sziget fesztivált hallgatjuk esténként a nappalinkban,de sajnos nem igazán a stílusom.

Változatosság kedvéért:dobozolok. Annyira,de annyira unom. A legrosszabb,hogy tuti arra lenne szükségem,amit már elpakoltam. A lakás már romokban hever,szerdáig kell kibírnom,mert akkor megyünk a Balcsira Lizával és a férjemre marad a bútor szétszerelés. Mi már csak az új lakásba jövünk fel.

Ja és most jutok eszébe az összes barátnőmnek,hogy még eljönnének hozzám elbúcsúzni és rendezzünk partit. Örülök nekik,mert régen találkoztunk és legalább feltöltenek energiával,bár szerintem ez a dobozolás kárára válikmajd:))

Még jelentkezem.

Veronika

2010. aug. 15. 07:34
 192/487 anonim ***** válasza:
100%

Veronika, akkor tudod, miről beszélek az élőzenéről:) én a hàlòban hallgatom:) én annó 3 nap alatt pakoltam be a cuccainkat, borzasztó volt:( de mi csak ketten voltunk még, ugyhogy eleve kevesebb cucc volt, meg csak pár utcával odébb költöztünk. Ugyhogy kukászsákokat pakoltam tele, már tette is az uram a teherkocsiba, mire az uj házban kipakolt, raktam is tele az uj zsákokat, már vitte is, stb...a ruháimat ugy vitte át, hogy az akasztottakat rátettem egy rúdra, úgy ahogy voltak, az uj helyen meg beakasztottam a szekrénybe és ennyi:) az új házban ujabb 3-4 napig tartott, mire mindent kipakoltam, anyu meg anyòs segitett 1-1 napot. Szóval hajrááá!!!

Kedden utazunk! Ááá!!!

Irok majd Bibioneból is, ha lesz wifi, a telóm ugyis ott lesz. Ha nem idegesitelek Titeket, írok kintről. Puszi: Lilla

2010. aug. 15. 13:20
 193/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hú, mindenkinek jó sűrűek a napjai!

Irigykedhetek egy kicsit Bibione miatt?

Mi idén sajna nem megyünk sehova.

Majd jövőre, és mi is Olaszországot céloztuk meg.

Remélem akkor majd összejön, mert imádom!

Eddig négyszer voltam, négy különböző helyen, de nem tudok betelni Olaszországgal!

Majd számolj be az élményekről, Lilla, és arról is, hogy a milyen a nyaralás gyerkőccel, hogy okulhassak! :-)

Nálunk kezd visszaállni az alvás normál kerékvágásba, egy-két ébredés, ivás, és alvás reggelig.

De szerdán megyünk 18 hónapos oltásra, ami eddigi tapasztalataim alapján megint hazavágja az éjszakáinkat.

Hát ilyen hiperérzékeny kölkem van.

Most mennem kell, mert fődögél az ebéd, és "őriznem" kell még egy kicsit.

Puszi nektek, és várom a beszámolókat a költözésről is!!!!!

Szilvi

2010. aug. 16. 10:36
 194/487 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, pakolok:) ha az uram meglátja mennyi a gyermek cucca, a szeme el fog kerekedni:))) játékok, homokozócucc, kisbőrönd ruha, kajái, nasik...én most mondom, hogy nem fog beférni ennyi minden, pedig nem kicsi az autó...hajajjj.... Szállodába megyünk, félpanzió, én meg viszek egy rezsót:) erre az étteremvezetőnk kiröhögött, hogy tehetem ezt meg, mint vendéglátós? Szégyen. Ezzel minősítem előre a konyhát...hogy esne nekem, ha a szobáinkban rezsón főzőcskélne a vendég...nemérdekel! Az én fiam nem fog éhenhalni, anya mindenre felkészül! Hányingerem van, ugy parázok az úttól, hogy kötöm le a vakarcsot és hogy kezelem apa hisztijét, ha visit a vakarcs:) puszi Nektek! Lilla
2010. aug. 16. 14:54
 195/487 anonim ***** válasza:
100%

Jó utat Lilla! Várjuk jelentkezésedet!!!

K.

2010. aug. 17. 23:19
 196/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Elköszönök,holnap utazunk a Balatonra,ott nincs internet és 2 hét múlva leszek netközelben,remélhetőleg már az új lakásban.

Jó nyaralást Lillának!

Szilviéknek fogzásmentes átaludt éjszakákat!

Áginak! Töltsétek kellemesen a babamentes napokat és ne szomorkodjatok.

Kati! Ügyesen a faházikó készítéssel!

2 hét múlva jelentkezem.

Sok puszi Nektek,Veronika

2010. aug. 18. 12:11
 197/487 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Húú,de eltűnt mindenki:) MEGJÖTTÜNK! Az élménybeszámolóm: az úttól nagyon féltem, attól, hogy a fiam jajgatásától nem halljuk a saját hangunkat. Mindenki mondta, hogy menjünk éjjel, de mi a nappalt választottuk. A gyerekem max fél órát ült eddig egyszerre kocsiban, és mégis simán birta, el sem hiszem! D.e 10-kor indultunk, mivel hétkor kelt, tizig futkostunk, sétált a kutyuval kb 2-3 km-t. Igy kellemes volt neki ülni a kocsiban, mert fizikailag fáradtabb lett. Délben próbáltam megetetni, de túlzottan elálmosodott, igy csak tejet ivott majd szunyált másfél órát. Kétszer álltunk meg, 540 km-t mentünk hat óra alatt. Meg se mukkant. Néztük a laptopon a meséket egy jó órát, olvastunk és már ott is voltunk:) Bibione nagyon cuki hely, mintha a kicsiknek lenne kitalálva! Minden sarkon játszótér! A parton kb 100 méterenként van egy. Műanyag és fa játszik. Minden nap másikon játszottunk egy órát. A víz hugymeleg ès nagyon alacsony. Hullámot csak este láttunk, a szél sem rebbent. Nagyon meleg volt, ezért délelött bazárkodtunk, csak a délutáni pihi után mentünk fürdeni kb öt körül. Este a varos pazar. Csillogó utcák hömpölygő tömeggel.imádta a vakarcs. Óriási vidámpark a város szélén, olyan kicsiknek való: mini hullámvasut, mini körhinta, meg ezer más. Persze vagy húszfélére fel kellett ülni vele, mert visitott, ha nem akartam. Régen volt már ilyen hányingerem:) persze ő élvezte, azt hittem ordit majd a vasuton, de akkor orditott, mikor kiszedtem:) Elektromos kiskocsit lehet bérelni, azzal furikáztunk, az apja öléből vezette. A szálloda kifogástalan volt, a személyzet tökélezes. Volt egy két olasz macho-pincér, azt megmondom, forgott a fejem egy -kettő után...persze apa nem látta, csak akkor:) ugyebár etetni a fiam nem egyszerű, igy mindenre felkészültem, rezsó, vizforraló, botmixer, bébiüvegmelegitő. A rezsot elvittem fazék nélkül, ugyhogy kirándult egyet, ugy ahogy van, hoztam haza érintetlen. A vizforraló is igy járt. A bébiüveg melegitöbe állitottam az ásványvizzel töltött avent üveget, az pikk pakk megmelegitette a vizet és kész is lett a babatej. (még cumisból issza) az üres bébiételes üvegbe tettem forró csapvizet, belevàgtam pick virslit, bele a melegitőbe, igy készült a fincsi-virsli a'la Lilla:) háromszor ezt evett ebédre, mert azt nehezen oldottam meg. Van rántotthus krumplival minden sarki étteremben, azt is evett, egyszer rendeltdm neki halat rizzsel a hotelkonyháról (40 euro!), szóval az ebéd nem volt olyan könnyű, ügyeskedni kellett. Azt mondom, hogy egy átlag jól evő kicsinek nem gond ott a kaja. Pizza, tészta, hús, hal van dögivel. Simán aludt az ott kapott idegen utazóágyban ugy, hogy soha egyszer nem aludt mèg csak a sajátjában. Egy éjjel kelt fel többször, nyöszörgött, de amugy ma is reggel ivott tejet, majd kilencig simán visszaaludt. Délután 3-4 órákat aludt! Vittem sok játékot, de igényelte is, reggel meg délután egy-egy órát játszott a szobában.
2010. aug. 24. 22:30
 198/487 anonim ***** válasza:
100%
Első nap, mikor megérkeztünk , tökéletesen érezte magát, na de másnap délelött! Soha ekkora hisztit nem csinált! Apa azt mondta, ha nem birom megnyugtatni, másnap hazajövünk! Gondolhatjátok... Orditott, mert az apja tolta a babakocsit, nem én. Apa megrázta, nem kicsit. Ilyet sosem tett eddig. Már fuldoklott a sirástól. Visszavittük a szállóba. Kicsit jobb lett, adtam neki tejet. Fél óra mulva ujra kezdte. Levittem a partra kinomban, kézben. Orditott. Letettem, ütött-vert. Tiszta erejéből, mint egy őrült, komolyan! Hajigálta a cumiját, leverte a napszemüvegem, összetört(d&g,390 dollar volt négy éve, gyüjtöttem rá jódarabig), már sirtam. Nem tudtam megnyugtatni! Orditott torkaszakadtából. A parti sétány nézte, hogyan üt-ver egy kis tökös. Legugoltam, megfogta a hajam és marékkal tépte. Teljesen kiborultam. Azt tartott vissza a veréstôl, hogy olaszban vagyunk, nehogy elvizessenek mert nyilvános helyen verem a gyereket! Itthon elvetem , az biztos! Odajött egy helyi nő, megsajnált . Elkezdett beszélgetni velem angolul, olaszul. Még akkor is orditott. Aztán mivel nem vele foglalkoztam, kezdett lenyugodni. Mondta a nő, hogy kiabáljak rá, na nekem se kellett több, lefogtam a kezeit és igencsak orditva szidtam össze.a nő meg utánam mondta olaszul! Eltekert a nő, akkor hagyta abba a hisztit, kb 1,5 órát tartott összvissz:) felmentünk , főztem virslit, megevett 3-mat, rá egy üveg almaszószt és 2 dl tejet. Ez a kis hülye olyan éhes volt, azért orditott ennyire!!!! Másnap kezdte ugyanezt negyed délben, na akkor már tudtam, hogy nagyon hirtelen megéhezik a tengeri levegőn, azonnal kaja! Innentől kezdve minden tök jó volt! A tengerben sokat nem volt, szerintem félt kicsit, inkább homokozott.nagyon örülök, hogy elmentünk vele, életre szép emlék lesz ez a közös első nyaralás! Mindenkit üdvözlök, irjatok! Puszi:Lilla
2010. aug. 24. 22:49
 199/487 anonim ***** válasza:

sziasztok,mi a helyzet? mindenki nyaral? szééép dolog:::) Ágiékra gondoltam, milyen lehet a vakarcs nélkül... szerintem teljesen elvannak:) ezúton köszönöm a csomagoló-listát, amit átküldtél , szupi volt! megnyugtató,hogy nem csak én pakoltam mindent be, az uram szerint az egész szobáját, meg a nappalit is:) ja, a konyhát sem hagytam itthon.... és bizony sok minden kellett ahhoz, hogy a fiam jól és otthonosan érezze magát. így voltam nyugodt, legközelebb is viszek mindent:) jövőre tuti megyünk megint, mert a párom is jól érezte magát, holott jobban parázott ,mint én:) két hisztis férfi, nem semmi! Első nap itthon, arra vártam, mikor zavarodik meg a gyerek, ennek ellenére nagyon normális volt, délután 3,5 órát aludt, ugy kellett felkeltenem ötkor, gondolom csak kifáradt a kicsi drága!

Veronika itt van a Balcsin valahol a kislányával, sajna ma nem volt szép idő, borús itt az ég, elég hűvös van most így este felé, lehet érezni, hogy megyünk kifele a nyárból,ami rossz érzéssel tölt el. Mindjárt itt a hideg tél, pedig nemrég lett vége, nemrég könyörögtünk az égnek egy kis melegért, hisz tavasz sem volt, emlékeztek? árvizek, folyton zuhogott az eső, fújt a hideg szél, volt ,hogy egy teljes hétig szakadt az eső, engem tisztára bezizzentett.... most ez a nyár sem volt valami felhőtlen, folyamatos meleg, és erre itt az ősz, mindjárt potyognak a levelek, jön az eső.... én nem tudom mi van velem, de egyszerűen keveslem idén a nyarat!

töltök fel egy-két fotót a nyaralásról, mindjárt trükközök, teszek ki linket, ha valakit érdekel! puszi: Lilla

2010. aug. 25. 22:40
 200/487 anonim ***** válasza:
nem tudok::((( a képfeltöltés .hu-n próbálkozom,de nagyok a képek többnyire és nem engedi.már ég a szemem,eddig szaarakodtam vele..... majd holnap:)
2010. aug. 26. 00:03
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!