Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/487 A kérdező kommentje:
Vagy: pár év múlva a füredi Anna bál után :)))
2010. aug. 6. 15:51
 172/487 anonim ***** válasza:

csajok ma még melózok, d.u jönnek a barátaink ismét mindenhonnan, este születésnapra megyünk, hétfőn jelentkezek!! legyen szép hétvégétek!! :) jaj, tettem fel új képeket iwiwre+facere :)

puszi mindenkinek

2010. aug. 7. 12:09
 173/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hú, de rémes héten vagyunk túl.

Gyűlölöm a fogakat!

Valaki lője le a fogtündért, mert én fogom kitekerni különben a nyakát! :-D

Pénteken utolsó erőmmel még levittem a törpömet anyuékhoz, hogy most már az övék, mi költözünk, és nem adjuk meg a címünket... :-D

Akkor még nevetett...

Aztán náluk töltötte a hétvégét Bianka, mert mi esküvőre mentünk, és vasárnap reggel már nem nevetett.

Hát nem aludtak.

Napközben meg olyan időnként a pici lány, mint akinek elmennek otthonról, és mindenért bőg.

De a "bőg" szó nem fedi a valóságot. Sikítva sír, és nem lehet eldönteni, hogy fáj valamije, vagy hisztiroham...

De már az egyik alsó szemfog kint van, úgyhogy már csak egyetlen szemfog, és négy rágófog van hátra, aztán kész!

Már nagyon nehéz alvás nélkül ezt a sok éles hangulatváltozást idegileg lekövetni.

Persze tudom, hogy nem tehet róla, de én sem!

A hétvégénk viszont isteni volt, barátokkal voltunk, kikapcsolódtunk, lazítottunk, és ami a legfontosabb akkorát aludtam, mint az elmúlt másfél évben egyszer sem!

12 órát! Jól látjátok, tizenkettő van odaírva.

Egy huzamban.

"Kicsit" fáradt voltam...

De nagyon jó volt, és már nagyon kellett.

Remélem nálatok minden rendben van, majd jelentkezzetek!

Ja, valaki kérdezte, hogy van-e háziállatunk, nekünk van egy cicánk, gyerkőcöm imádja őt is, imád minden állatot, hogy ezért-e, vagy azért meg az anyja is állatbolond, azt nem tudom, de a környék kutyáit napi szinten vakargatjuk végig, mert odavan értük.

Most elköszönök, mert még vár rám jópár dolog, de majd még jövök, olvasok, és írok, ahogy időm engedi.

Jó éjt nektek!

Szilvi

2010. aug. 8. 20:56
 174/487 anonim ***** válasza:

Szia Szilvi! Szuper lagzi lehetett, örülök a plusz programotoknak:) szegény Bianka! Ez sok lehet Neked egész álló nap! Én azt csináltam, hogy amennyi mászkálást csak birtam, annyit csináltam vele. Csak aludni mentünk haza. Valahogy jobban elterelte a sok futkosás, játszótér, egyebek a fogakról a figyelmèt. Itthon látványos volt a szenvedés...fú de nehezen bírtam sokszor. Hiába tudtam, hogy fogzik, mégis ideges voltam rá, mert nem evett, csapkodott, orditott evés helyett az arcomba...de bizz abban, ahogy kijönnek a fogai, klasszissal jobb lesz!!! A mi gyerekeinket nagyon megviseli a fogzás, van akinek a szájából úgy potyognak , hogy az anyjànak fel sem tünik. Éjjel azért fáj jobban, mert fekszik, megpihen, vèrbő, mivel vizszintben fekszik. Mint mikor fáj valamid, az is èjjel rosszabb. Biztos ő is tök ideges, mert èjszaka alvás helyett a fogát èrzi és ez a szemét fogtündèr keltegeti:( de a szemfog után gyorsan kijönnek a nagyok és kéész!!! Utána nehéz màr a hisztis kirohanásokat mivel indokolni, meg a nemevést is.... De az alvása biztosan megváltozik! Kitartást!!! A többiek meg csúnyák, mert mindenkit elnyelt a föld:(((

Katit kértem emailban, küldjön nekem Dora felfedezős dvdt , ès feladta! Egy tündér, de ezt már mindanyian tudjuk!puszi az eltünteknek is:Lilla

2010. aug. 9. 08:07
 175/487 anonim ***** válasza:
100%

uh a jó Isten lássa lelkemet én úgy akartam írni Lilla!!csak sajnos ma 1,5 millió ft-nak megfelelö bevételünk volt és még pisilni sem volt idöm elmenni :S ilyenkor sajnálom,h.nem százalékra dolgozunk!!jajj ne is mondjátok ezt a fogzást,katasztrófa!!a fogtündér a közelemben nem maradna életben 5 másodpecnél tovább!!kinyírnám!! :) mi az utolsó kettövel bajlódunk,de ezek durvábbak mindegyiknél!!ráadásul kicsit meg is hült,folyik az orra és kicsit köhécsel...Szikvi örülök,h.jól éreztétek magatokat,nem semmi volt azt a számot olvasni :) 12 óra,álom!! :))) Veronika hogy áll a költözés??

puszi és jó éjt!!

2010. aug. 9. 22:55
 176/487 anonim ***** válasza:
100%

Halihó Csajok!

Fogtündér : HEAD SHOT! :) Remélem ez segít, ha más már nem is. :) Annyit nem tud fizetni az a kis "ribizli", hogy megérje a kínlódást. Sósborszesszel még lehet próbálkozni, nálunk az hozta a végén a megoldást.

Amúgy azért nem jelentkeztem mostanság, mert átvedlettem szobafestő-játszótérkészítő fenevaddá. Az elmúlt 2-2,5 hónapban jó néhány dolgot át kellett értékelnem, így végre élem a kismamák "unalmas" mindennapjait. Nem járok el melózni, most inkább kifestem a lakást. Közben készül a rönkházikó, a homokozó tuti lett. :) Hozattam egy kocsi fát, háncsoljuk, csiszoljuk, gyaluljuk a gyerekekkel. Nagyon élvezik! Kemény meló, de annyira jóóó! :)

Majd még írok!

Pusz nektek : Kati

2010. aug. 10. 21:46
 177/487 anonim ***** válasza:

Katának megjött a józan esze és abbahagyta a robot pluszmelót, mielőtt a mentő vitte volna el...nagggyon helyes! Tessèk válaszolni az emailemre is:)

Örömmel írom ide nektek csajok, hogy Zsoci fiam egész belendültt evésileg:) hízott is 30

Dkg-ot! Nahyon durva!!! Így 11,3 kg, valami fantasztikus comihusija lett:) szétzabáltam este neki! Persze zöldségeket tovàbbra sem eszik, nem csoda hogy hízott a krumplitól, kenyérvégtől, keksztől , pufikukitól

És csokikától....azért nem csak ezt evett, de ezeket is....igy belegondolva annyira ne legyek oda magamtól, milyen jól etetem...jsjj de nehéz:(

Kapott anyóstól egy triciklit, eddig egyikre sem volt hajlandó felülni, na de ez? Hát ez valami csodajárgány! Ezzel mentem vele sétálni, kifixálva pedál-kormány, mint egy kisbabánál, de nembaj:) olyan nagyon élveztük! Apa kicsi motoregere:)

Olvastam ezen az oldalon egy kérdést és szöget ütött a fejembe: ti hogy viszonyultok, ha pukizik a gyerek? Mert itt olyanokat irtak, hogy csak lestem. Lényegében szólnak érte a másfél éves gyereknek. Kiváncsi vagyok, ti hogy álltok ezekhez a szociális környezetben undi dolgokhoz.:) puszi:Lilla

2010. aug. 10. 22:05
 178/487 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem, zombulásom legmélyebb pontján vagyok.

NEMBÍROMTOVÁBBALVÁSNÉLKÜL!

Már annyira tompa vagyok, hogy még azt is elfelejtettem, hogy hétfőn gyermekkardiológiára kellett volna mennünk.

Semmi nagy cucc, csak a gyerekorvosunk most szívzörej-gyanút diagnosztizált, hát kivizsgáltatjuk, bár saját bevallása szerint még ő maga sem biztos, hogy azt hallotta-e, vagy nem.

Na mindegy, pofám leszakad, hogy hogyan felejthettem el, este bőgtem, hogy milyen felelőtlen anyuka vagyok, végül ma új időpontot kértem, persze tök idiótának éreztem magam, de szerencsére két hét múlva újra mehetünk.

Azért vannak jó dolgok is az életünkben, ma a híradó előtti "mutogatós" csajnak (aki a süketnémák jelbeszédével "mondja" el, hogy mi van) mutogatott vissza ez a tündérlány, és szétröhögtem magam rajta, ahogy állt a tévé előtt, mondta, hogy néni, és visszamutogatott nagy karkörzések közepette!

Haláli humorérzéke van egyébként!

Nem is tudok rá haragudni a nemalvás miatt sem, csak már annyira be vagyok fordulva, annyit morgok egész nap, hogy már csak egy csomag hajcsavaró és egy otthonka választ el a "Magdianyusba" oltott házisárkány szerepkörtől.

Ma elkezdtem MagneB6-ot szedni, hátha attól kicsit feltöltődöm, mert ha ez sem segít, akkor felmondok!

Mármint itthon... mondjuk minden éjszakára...

Nálatok kelnek a férjek-vőlegények-barátok-hímnemű ágytársak a gyerekhez éjszaka?

Az én férjem még csak meg sem ébred, akár a füle mellett is vonyíthat a gyerek, meg sem moccan rá, még csak össze sem rezzen (leteszteltem élesben, mert nem akartam elhinni, mikor mondta, hogy ő semmit nem hall az éjszakai "balhékból").

A puki-dologról:

Olvastam azt a kérdést, de hát könyörgöm, miért kellene egy másfél-két éves gyereket ilyenekkel szadizni máris?

Annyit lesz még rendszabályozva az életben, és igenis lehet, hogy rosszul végződik, és gátlásos, szorulásos lesz.

Nekem őszintén szólva még eszembe sem jutott, hogy egyáltalán ilyenre odafigyeljek.

A puki épp olyan természetes jelenség egy ekkora gyereknél, mint a büfizés, vagy bármi más, amit majd később vissza kell fognia szocializálódás közben.

És az a kaka-könyv, vagy mi, amit belinkeltek!

Atyaúristen!

Azt láttátok?

Hát mennyi elmeroggyant rohangál szabadon a világban???!!!

És még ki is adják.

Hát gratulálok az elkövetőknek, ennél gusztustalanabb könyvet még életemben nem láttam.

Pedig van humorérzékem, de hogy gyerek kezébe még poénból sem adnám, az tuti!

Na, megyek.

Hátha ma még aludni is sikerül.

Szilvi

2010. aug. 11. 21:32
 179/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nem làttam a könyvet, ugy látszik eddig nem követtem az irományt...az uram megtapsolja, ha a fiam pukizik, röhögnek , vihognak rajta, tök brutál! Ma is mondta neki apa, hogy na fiam, igazi férfi vagy!:) ha apa böfizik,a fiam egyből megtapsolja, milyen ügyes az apa...pukizni nem mer, mondtam még 10 éve a kapcsolatunk elején, hogy ezt annyira nem kultiválom...hát most a gyerekkel éli ki magát....jajj!

Bilizésről kérdeznék: esze ágában sincs ráülni:( sír, ha ráteszem és felpattan! Vettem egy wc szűkítőt, menő kacsás. Kérdeztem, ráül e, csak rázza a fejét. Ma odapisilt a szőnyegére fürdés elött. Én mondtam neki, hogy oda nem szabad pisilni, büdös lesz és mérges vagyok ezért. Csak a bilibe vagy wc be pisilünk, ha nincs pelus. Ő meg csak ingatja a fejét. Mit csináljak?

Szilvinek és mindenkinek jó éjt! Lilla

2010. aug. 11. 22:24
 180/487 anonim ***** válasza:
Soha életében nem kelt fel az uram a babához éjjel. Megjegyzem nem sírt sokat éjjel a 22 hónap alatt. Este tízkor lefekszik és reggelig alszik. Ezzel tudom, hogy Szilvi szivébe forgatom a kést, jajj, nagyon sajnállak Titeket! Mikor fekteted? Délután mikor fekszik le és mikor kel? Nem alszik sokat? Szerinted eleget eszik nappal? Eszik is éjjel, ha felkel, vagy csak sír és alszik tovább? L.
2010. aug. 11. 22:28
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!