Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!
A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!
De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.
A látogató azóta nem jött vissza a nappaliba...korábban, ugy 11-12 hósan sűrűbben integetett a semminek, aztán eddig az esetig elmaradt ez a dolog...tiszta fura:) akartam kérdezni, van kutyus, macsek, egyèb állat a kicsitek körül? Minden gyerek automatán szereti szerintetek az állatokat?
Megyek főzni:) ritka alkalom!:) sok puszi, várom az uj sorokat:)Lilla
Lillaaa, ez nagyon király!! :) szét röhögtem magam bent az irodában!! :) holnap jelentkezek a válaszokkal!! nálunk 40 fok...pfff...
puszi
Sziasztok Lányok!
Napok óta akarok írni, de nem jött össze.
A változatosság kedvéért fogzás a napirendünk felborítója...
Az alsó szemfogakat várjuk most.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Mindig azt mondom, hogy most már elég, ennyi foggal bőven eléldegélhet egy ember, de ezek csak jönnek és jönnek végeláthatatlanul.
Szóval megint nem alszunk. (vagy inkább még mindig)
Na mindegy.
Dédike-téma: annyira nagyon örülök, hogy legalább egy dédikéje maradt ennek a kis maszatnak!
Ma is emlegette, hogy déééédi, déééédi, ebéééé... :-)
Augusztus végén még megyünk hozzá egy pár napra, aztán szeptembertől elnyel a meló.
A fene essen bele, nagyon nehezen nyelem le ezt a békát, de hát előbb utóbb úgyis vissza kell ülnöm a gályapadra.
Csak én úgy gondoltam, hogy majd csak utóbb fogok, de a főnökeim nem így gondolták, úgyhogy engedek a "szelíd" erőszaknak, és munkám féltve visszamegyek idő előtt.
Lilla! Annyira nem volt nagy eső ám, de a hangeffekt nagyon ott volt! :-)
Inkább csak "körbedörgött-villámlott" minket, de eső alig-alig esett. Pedig én is bazi nagy viharban szeretek a legjobban aludni. Mikor csak úgy csattog!
Hú, készen vagyok a félórás villámalvásoktól.
Tegnap már Sedatifet is bevetettem, de sajna a lányomról úgy pattannak vissza a homeós támadásaim, hogy reménytelennek érzem már a próbálkozást is.
Se chamomilla, se sedatif semmi hatással nincs rá.
Szóval feladom, remélem minél előbb kijön a maradék 6 fog, ami még hátravan, aztán lesz talán egy kicsi nyugi, mert ilyen állapotban beülni melóhelyre... hajaj...
Férjem megígérte, hogy majd ő kel a gyerekhez, hogy ne legyek annyira mosott sz.r, de nem tudom, hogy mikor kezdi... meg sem hallja, ha a gyerek sír...
Hát ez van. Ezt dobta gép.
Hétvégén lesz egy kicsi nyugi, mert mamázni fog a manó, mi meg esküvőre megyünk. Pénteken már elviszi, hogy szombaton bírjam a strapát, és csak vasárnap hozza vissza.
Bunkóság és anyátlanság ilyet mondani, de már alig várom.
Nagyon kimerültem, jó lesz kicsit kiszakadni a mókuskerékből.
El is köszönök.
Mindenkinek kellemes, nyári záporos éjszakát kívánok!
Szilvi
Sziasztok!
Visszaszámlálás:3,2,1.......elkezdődött a dobozolás,a költözéshez. Már 4 dobozt telepakoltam,de még 1 szekrényt sem tudtam kiüríteni. Kicsit elkeseredtem,de azért is kezdtem el ilyen korán,mert tudtam,hogy ilyen leszek:nagy lendület,kétségbeesés,aztán összeszedem magam:))
Lilla! Mi újság az evéssel? Azért jó,hogy nem kell mindennap főznöd, Én néha már úgy unom.Egyébként még Budapesti vagyok,de már nemsokáig, Biatorbágyra költözünk.
Szilvi! De,jó,hogy negatív lett az eredmény,ha pozitív lett volna az elég hosszantartó kezelést igényelt volna, sajnos tudom:((( Élvezzeünk a hűvös időt,itt a 4-en minden lehűlésnek örülünk.Ja és Lizának is jön a foga, most szusszatunk egyet a 4 szemfog után,2 hét pihi és most az utolsó rágók indultak el.
Kati! Nekem is egy kicsit elkeseredetnek tűntél.... Nekünk is van egy pici nyaralónk Balatonmáriafürőn, a rokonság valahogy nyaranta sokkal többször megtalál,mint nem Balatoni szezonban,milyen érdekes. Én megmondtam mindenki mehet nyaralni,amikor mi nem vagyunk lennt,feltétel:vigyenek ágyneműt(nem mosok senki után),vágják le a fűvet és takarítsanak ki. Esetleg próbáld ki....
Ma hozz a férjem a patikából Lizának Chamomillae-t a fogzásra és nekem Sedativ-ot.
Ági! Te már dolgozol igaz? Akkor gondolom vagy bölcsis a babód vagy valaki más van vele és nem te. Ha, így van,akkor már tudod milyen az amikor más vigyáz rá más van vele. Én reggeltől-estig kettesben vagyunk a kislányommal, ebben az esetben Én nem engedném el nyaralni nélkülem,mert még 1 óránál többet nem vigyázott rá más,mert nincs senki,akire rábízhatnám. A Te eseted más, azért biztos nemlesz könnyű a döntés:(
Na,megyek dobozolni.
Puszi Nektek!
Veronika
Sziasztok:) mondtak mára nagy esőt, vihart, ettől függetlenül dolgom elvégezvén kint napozok, száritom a loboncom:) van vagy 30 fok, inkább több! Meg vagy két gyenge bárányfelhő mászkerál lassan itt a fejem felett, ennyit a viharról...
Egy kis családi story: sógorom elvált, van
A gyerek meg már meg sem tud jegyezni ennyi fiúnevet, amennyivel az anyjának dolga volt...vannak szomorú gyereksorsok és nem tudsz érdemben segiteni, mert sógoromékhoz lakni nem mehet, az uj asszony nem fogadja el egyáltalán...ösztönből utálja szegényt:( mindenhol vannak gondok persze, ha nincsenek, csinálunk magunknak, de az ilyen egyedülálló szingli anyukákhoz képest klasszissal jobb normálisan családban élni, nem? Ha még a párunk bolond is néha, vagy anyós abba is beleszól, hogy vàgd fel
A húst, de akkor is család....
Veronika, pakolj, mert helyetted senki nem fog dobozolni:((((végy erőt és az uj gyönyörű ház, a boldog élet, ami ott vat rátok, lebegjen elötted! Puszi: Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!