Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!
A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!
De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.
Ági! Most jól megnézlek az iwiw-en,köszi a sok képet.
Szilvi! Kislányod jobban van már? És végre megjött az enyhébb idő.
Lilla! Nagyon szépek vagytok a szülinapos képeken.
Kati! Megint problémáim vannak:(((( Kislányom reggeltől-estig csak kiabál velem. Már azon gondolkodom,hogy Sedativ PC fogok szedni(ajánlották idegesség ellen.
Sziasztok! Veronika, esetleg ha kimozditanád a hétköznapi majomkerékből, vagyis mást csináljátok, mint amit szoktatok? Egy nagy pancsolàs vörösök ,akár medencés strandon, aquaparkban? Állatkerti kiruccanás? Új játszótér felfedezése? Elvinnéd a piacra, neki is lenne egy Mini kosara, amibe vásárolhat? Nem voltatok többet a lakásban a nagy meleg miatt? Vagyis nem unjátok egymást picit?
A t
A többiektől is kérdezem, hogy mikor többet van úgymond a sablonos program, sokkal kezelhetetlenebbek? Ja igen, nem tudom, mennyi foga van kint a picidnek, de a szemfogaknál ütött vágott:((( meg a rágóknál is:((( erről mi a véleményetek? Jajj de sajnállak Titeket, olyan rossz így :(
Tenapmképzeljétek el,
Sziasztok!
Épp most "passzoltam le" a törpét anyunak.
Ma takarítanom kell, meg van egy hegynyi vasalnivalóm.
Ez a hét komolyan mondom rémálom volt.
(alvás nélküli)
Kis csillag egész nap a nyakamban lógott a szemfogai iszonyúan fájtak neki, az egyik végre kijött ,de a másik felső még mindig nem, és már alul is cipónyi az ínye a szemfogaknál, úgyhogy még messze a vége.
Bezártság, és sablonos napok?
Nekem az a halálom!
Mondjuk nincs mit tenni, amíg ezer fok volt odakint, addig nem mehettünk nagyon sehova.
De tény, hogy egy-két héten belül megőrül a gyerek a napi rutintól, és "lázadni" kezd.
Semmi nem jó, mindenért visít, folyamatosan gengszterkedik, csak, hogy végre valami más legyen, mint előző nap - pl: anya dühkitörést kap végre, vagy elbőgi magát, esetleg kifut a világból - és máris van valami, ami kizökkenti a sablonból...
:-)
De hát nem lehet minden nap egyszemélyes élményparkká varázsolni a lakást, sem csavarogni...
Voltak hetek, amikor "menekültünk" itthonról, mert nem lehetett vele itthon bírni, úgyhogy délelőtt játszótér, ebéd itthon, alvás, ébredés, játszótér, vacsorázás itthon, fürdés alvás.
Csak hát közben meg fut a lakás, az ebéd önmaga nem képződik, hiába könyörgök minden nap az égiekhez... :-)
Szóval mindennek megvan a maga ára.
Vagy a gyerek szórakozik jól egész nap, és én borulok ki, mert nem tudok semmit sem csinálni itthon, vagy fordítva... bár a főzést, és a takarítást a magam részéről nem annyira érzem "szórakozásnak"... :-D
Na, megyek, vár a meló.
Szép hétvégét nektek!
Ja, és a lázas dologból szerencsésen kilábalt a kiscsaj, adtunk le vizeletmintát az ÁNTSZ-hez, de még eredményt nem kaptunk, most már csak a fogait várjuk, és talán lesz pár nap pihenőnk az újabb nehézségek előtt...
Szilvi
Tényleg Magne B6-azt is ajánlották. Van is itthon:)))
Persze,ha programot csinálok vele,akkor sokkal jobban élvezi a napot,mintha itthon vagyunk. De, tegnap olyan forróság volt,hogy nem mentünk sehova. A szemfogai jönnek és pluszban az alsó 2 foga is elindult,szóval tudom én,hogy van oka a nyűgösködésre szegénykémnek.
Lilla,de jó neked,hogy bármikor lemehettek fürdeni a Balatonba.
Mi Balatonmáriafürdőn nyaraltunk és megyünk majd még augusztusban pár napra. Annyira jó volt a víz közelében lenni.
A lakáscseréről: eladtuk a 4.emeleti lakásunkat és Biatorbágyon vettünk egy sorházat,kicsi kerttel. Szóval elhagyjuk a fővárost,főleg Liza miatt döntöttünk így,hogy egy élhető helyen nőjön fel. Kicsit félek a költözéstől,eddig vándormadarak voltunk,gond nélkül költöztünk,de most egy ilyen picivel,biztos nem lesz egyszerű. Ráadásul Ő itt születet,ebben a lakásban volt kicsi,annyi szép emlék köt ide. De,biztos hamar megszereti azúj lakást is.
Veronikának gratulálok az új kecóhoz! Semmi baj nem lesz a költözéssel, tulleszel rajta, a kicsi lány is fog dobozolni szerintem. Csodajó lesz nektek, a kert pótolhatatlan. Én is sorházban nőttem fel, nagyon boldogan:) ez egy komoly előrelépés, ügyesek vagytok! A kicsi abba fogja hagyni az örületbe mérgezést, ahogy kijön a foga. Neki nem adsz chamomilla vulgaris 15 ch -t? Probáltad már? De hidd el, abbahagyja a veled való orditást, ahogy kijön a fog. Jajjjj szegény:(((
Szilvi: Bianka is visít? Sok türelmet Nektek! L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!