Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/487 A kérdező kommentje:

Ági! Most jól megnézlek az iwiw-en,köszi a sok képet.

Szilvi! Kislányod jobban van már? És végre megjött az enyhébb idő.

Lilla! Nagyon szépek vagytok a szülinapos képeken.

Kati! Megint problémáim vannak:(((( Kislányom reggeltől-estig csak kiabál velem. Már azon gondolkodom,hogy Sedativ PC fogok szedni(ajánlották idegesség ellen.

2010. júl. 24. 07:29
 122/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Veronika, esetleg ha kimozditanád a hétköznapi majomkerékből, vagyis mást csináljátok, mint amit szoktatok? Egy nagy pancsolàs vörösök ,akár medencés strandon, aquaparkban? Állatkerti kiruccanás? Új játszótér felfedezése? Elvinnéd a piacra, neki is lenne egy Mini kosara, amibe vásárolhat? Nem voltatok többet a lakásban a nagy meleg miatt? Vagyis nem unjátok egymást picit?

A t

2010. júl. 24. 08:11
 123/487 anonim ***** válasza:
100%

A többiektől is kérdezem, hogy mikor többet van úgymond a sablonos program, sokkal kezelhetetlenebbek? Ja igen, nem tudom, mennyi foga van kint a picidnek, de a szemfogaknál ütött vágott:((( meg a rágóknál is:((( erről mi a véleményetek? Jajj de sajnállak Titeket, olyan rossz így :(

Tenapmképzeljétek el,

2010. júl. 24. 08:16
 124/487 anonim ***** válasza:
100%
...tegnap a fiam medencézett!!! Ági is kérdezte, mi van, ezért megkértem apát, hogy ne dolgozzon , fürödjünk! Bement vele simán a Balcsiba, a felnőtt nagy kintimedencében a nem kicsi csuzdán zúztunk mindhárman. Már lila volt a kis szája, de nem akart kijönni:))) csak apa kellett....én meg bénázok vele egy hónapja. Apa volt a biztonság:) ja, mezítláb(!) bement a homokozóba!!! Se zokni, se cipő!!! Olyan boldog voltam! Puszi nektek:Lilla és Zsozso
2010. júl. 24. 08:20
 125/487 anonim ***** válasza:
100%
Az első irományomban a vörösök szòt a telefonom önkényesen írta be:) kis gyökér, javíthat! Veronika, én is szedtem sedatif pct , nem tudtam aludni éjjel, meg idegenül voltam nappal, úgyhogy jó volt. Magne b6-öt nyomattam mellé, most is szerek magnéziumot. Csak figyelni kell, hogy homeopátiás bogyò szedesekor nem lehet mentolos fogkremmel fogat mosni, mielőtt beszeded előtte, utána nem lehet enni inni. Így jobban hat. Próbáld ki, rosszabb tuti nem lesz! Puszi;L.
2010. júl. 24. 08:34
 126/487 anonim ***** válasza:
100%
Idegenül=idegbajos:)
2010. júl. 24. 08:36
 127/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Épp most "passzoltam le" a törpét anyunak.

Ma takarítanom kell, meg van egy hegynyi vasalnivalóm.

Ez a hét komolyan mondom rémálom volt.

(alvás nélküli)

Kis csillag egész nap a nyakamban lógott a szemfogai iszonyúan fájtak neki, az egyik végre kijött ,de a másik felső még mindig nem, és már alul is cipónyi az ínye a szemfogaknál, úgyhogy még messze a vége.

Bezártság, és sablonos napok?

Nekem az a halálom!

Mondjuk nincs mit tenni, amíg ezer fok volt odakint, addig nem mehettünk nagyon sehova.

De tény, hogy egy-két héten belül megőrül a gyerek a napi rutintól, és "lázadni" kezd.

Semmi nem jó, mindenért visít, folyamatosan gengszterkedik, csak, hogy végre valami más legyen, mint előző nap - pl: anya dühkitörést kap végre, vagy elbőgi magát, esetleg kifut a világból - és máris van valami, ami kizökkenti a sablonból...

:-)

De hát nem lehet minden nap egyszemélyes élményparkká varázsolni a lakást, sem csavarogni...

Voltak hetek, amikor "menekültünk" itthonról, mert nem lehetett vele itthon bírni, úgyhogy délelőtt játszótér, ebéd itthon, alvás, ébredés, játszótér, vacsorázás itthon, fürdés alvás.

Csak hát közben meg fut a lakás, az ebéd önmaga nem képződik, hiába könyörgök minden nap az égiekhez... :-)

Szóval mindennek megvan a maga ára.

Vagy a gyerek szórakozik jól egész nap, és én borulok ki, mert nem tudok semmit sem csinálni itthon, vagy fordítva... bár a főzést, és a takarítást a magam részéről nem annyira érzem "szórakozásnak"... :-D

Na, megyek, vár a meló.

Szép hétvégét nektek!

Ja, és a lázas dologból szerencsésen kilábalt a kiscsaj, adtunk le vizeletmintát az ÁNTSZ-hez, de még eredményt nem kaptunk, most már csak a fogait várjuk, és talán lesz pár nap pihenőnk az újabb nehézségek előtt...

Szilvi

2010. júl. 24. 09:25
 128/487 A kérdező kommentje:

Tényleg Magne B6-azt is ajánlották. Van is itthon:)))

Persze,ha programot csinálok vele,akkor sokkal jobban élvezi a napot,mintha itthon vagyunk. De, tegnap olyan forróság volt,hogy nem mentünk sehova. A szemfogai jönnek és pluszban az alsó 2 foga is elindult,szóval tudom én,hogy van oka a nyűgösködésre szegénykémnek.

Lilla,de jó neked,hogy bármikor lemehettek fürdeni a Balatonba.

Mi Balatonmáriafürdőn nyaraltunk és megyünk majd még augusztusban pár napra. Annyira jó volt a víz közelében lenni.

A lakáscseréről: eladtuk a 4.emeleti lakásunkat és Biatorbágyon vettünk egy sorházat,kicsi kerttel. Szóval elhagyjuk a fővárost,főleg Liza miatt döntöttünk így,hogy egy élhető helyen nőjön fel. Kicsit félek a költözéstől,eddig vándormadarak voltunk,gond nélkül költöztünk,de most egy ilyen picivel,biztos nem lesz egyszerű. Ráadásul Ő itt születet,ebben a lakásban volt kicsi,annyi szép emlék köt ide. De,biztos hamar megszereti azúj lakást is.

2010. júl. 24. 10:09
 129/487 anonim ***** válasza:
100%

Veronikának gratulálok az új kecóhoz! Semmi baj nem lesz a költözéssel, tulleszel rajta, a kicsi lány is fog dobozolni szerintem. Csodajó lesz nektek, a kert pótolhatatlan. Én is sorházban nőttem fel, nagyon boldogan:) ez egy komoly előrelépés, ügyesek vagytok! A kicsi abba fogja hagyni az örületbe mérgezést, ahogy kijön a foga. Neki nem adsz chamomilla vulgaris 15 ch -t? Probáltad már? De hidd el, abbahagyja a veled való orditást, ahogy kijön a fog. Jajjjj szegény:(((

Szilvi: Bianka is visít? Sok türelmet Nektek! L.

2010. júl. 24. 14:11
 130/487 anonim ***** válasza:
100%
Mérgezést= kergetést:)
2010. júl. 24. 14:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!