Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vegán anyukák a gyereknek is...

Vegán anyukák a gyereknek is vegánnak KELL lennie?

Figyelt kérdés
Ma mikor mentem a gyerekért az oviba (kiscsoport) arra értem oda,hogy a csoportszoba előtt az egyik kislány anyukája ordibál az ovonenivel,hogy hogy mert sajtot adni a gyereknek "azota a gyerek otthon nyavajog,hogy neki sajt kell,de MI NEM ESZUNK SAJTOT". Szegény kislány az anyja lábánál sírt,hogy megígéri többet nem kér csak ne kiabáljon. Leesett az állam. Hogy vehet el egy 3 éves gyerektől kb mindent???

2018. febr. 27. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
6%
Semmiyen tápanyag nincs benne, amit ne lehetne egészségesebb forrásból is bevinni.
2018. márc. 28. 20:15
 82/87 anonim ***** válasza:
11%
Biztosan alátámasztom azzal, hogy olyanokat próbálsz a számba adni amiket nem is mondtam soha :D Ez már beteges.
2018. márc. 28. 21:58
 83/87 anonim ***** válasza:
72%

"Remek, már megint a kettős mérce. Bárki értelmes ember, aki körülnéz ezen a szennyoldalon láthatja, hogy a húsevők sokkal agresszívebbek (kérdések 80%-a csak a kisebbség mocskolásáról szól) és beszűkültebbek. Ontják orrba szájba az eszméletlen hülyeségeiket nulla tudással és utána járással. "

"Mindezt a nagy mindenevő étrenden. Bámulatos. Gratulálok a mindenevő szülőknek, hogy sikerült egy gyógyszerfüggő, műkaja imádó generációt kinevelniük! "

"Amelyik húst akar enni, az azért akar mert rászoktatták." (persze, fegyvert fogunk a gyerek fejéhez hogy EDD A RÁNTOTTHÚÚÚÚÚST)

"De ezekért a """kedves""" mindenevők nem aggódnak, inkább olyanokért teszik ezt meg akik kb sokkal tápanyag dúsabban étkeznek..

És a sok barom szerint még a rossz szülő aki ezektől igyekszik megkímélni a csemetéjét, és helyette valódi ételt ad neki :D "

"Bónusz: Külföldön már évtizedek óta nem ennyire k.urva hülyék a szülők mint itt"

"Ez a mindenevők szokása. Agresszíven b.asztatnak mindenkit aki nem úgy eszik mint ők, lásd paleosok, vegetáriánusok, vegánok "kritizálása" mindenféle érvek nélkül, miközben a hülye birka azt se tudja, hogy melyik mit jelent, max dereng neki valami amit a médiában hallott valahol. "

"Mert szerinted a mindenevő szülő nem erőlteti rá az étrendjét a gyerekre?"

"Persze az idióta magyar birka még 2018-ban is elhiszi, hogy "sok tejet kell inni az erős csontokért"..."

Neeeem, neked egy rossz szavad sincs a mindenevőkre ááá dehogy, ugyanmár, ezeket csak véletlenül írtad... mindet...

Nem kell nekem a szádba adnom a szavakat van ott elég.

Persze a g..i mindenevők az agresszívak te meg itt vered magad hogy birkák meg ráerőltetnek mindent a gyerekre (mert vegánok ilyet soha nem tesznek ugye? a kérdés is nyilván kamu hiszen nem olyat ír ami megfelel az ideológiádnak) és különben is "k...a hülye" mind.

Ha neked ez a tolerancia inkább kapcsold ki a gépet.

2018. márc. 28. 22:40
 84/87 anonim ***** válasza:
15%

Ja, mert csak úgy lehet valakire ráerőltetni valamit, hogy pisztolyt fogsz a fejéhez..

Nem fejtem ki, felesleges, úgyse fognád fel.

Én már el is felejtettem mit írtam pár oldallal ezelőtt (van jobb dolgom, mint ilyen szennyoldallal foglalkozni), de valóban ha kétszer meggondolom, lehet ezeket nem így írtam volna le, de a rengeteg tömény hülyeség láttán én sem bírom mindig cérnával.

2018. márc. 29. 12:19
 85/87 anonim ***** válasza:
77%

Én húsevő vagyok voltam és leszek

És sose eröltették rám

Persze mikor kicsi voltam azt ettem amit anyám adott

viszont sajnos van olyan ismerősöm aki vegának neveli a gyerekét és mindig megy a vita mert a gyerek természetesen kívánja a tejet tojást és a húst is ha véletlenül eszik ismmindig ráordibál hogy nem szabad nem hiszem hogy ez normális lenne

2018. márc. 29. 20:01
 86/87 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, sok lesz a kamuból.
2018. márc. 30. 10:49
 87/87 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem bírod elfogadni a valóságot hát ne tedd nem sok értelme lenne hazudnom valós problémákról beszélünk
2018. márc. 31. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!