3 éves gyereknek lehet csak szimplán vérvételt kérni évente?
Én sem értem minek kéne.
Fiamtól másfél évesen vettek, most 19 éves és azóta se.Egyszerűen nem volt rá szükség.Lányom 12 tőle még egyszet se vettek.
Minek kéne ha nem indokolt?
Nem látom indokoltnak kínozni ezzel a hároméves gyereket, ha nem beteges, nem rosszevő, nincs krónikus betegsége vagy bármilyen ok, ami indokolttá teszi.
A megelőzés és szűrések híve vagyok, de ami felesleges, az felesleges... Márpedig felesleges vizsgálatok csak felesleges kínzást vagy/és diagnózist hozhatnak.
Kérdezd meg a gyerekorvost, vannak olyanok, akik simán kiírják "csak úgy", csak hagyják őket békén.
Daganatos betegseg nem derul ki a vervetelbol.
Ettol fuggetlenul foleg a vashiany megallapitasa miatt ajanlott. Ha az en szuleimnek lett volna ennyi esze akkor nem elem a fel eletemet vashianyosan. Mindig azt mondtak h megjatszom magam es lusta vagyok amikor panaszkodtam. Aztan amikor kamasz koromban kiderult h a vas ertekem az also hatarerteknel is sokkal kevesebb, korhazba akartak kuldeni sulyos koros vashiannyal. Azt mondtak csoda h labra tudok allni ilyen vas ertekkel.
Hát ha daganatos betegséget szeretnéd kiszűrni, nem elég egy sima laborvizsgálat.
Ezt így mindenképp a dokival beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!