Ártok a gyereknek, ha reggelente 15-20 percre bekapcsolok neki mesét, amíg magamhoztérek és megiszok egy kávét?
En is igy csinalom 1 eves kora ota. De nem.mindig foglalja le.
Szerintem napi 20perc nem vész. Énis oda voltam ultetve neha reggelente a tv ele es epeszu, normalis ember lettem. Nem vagyok antiszoc, rovidlato sem beteg
Miért "nem kéne":D?
Zombi lesz? Vagy sérült?
Ha nincs belerakva a tvbe -tehát túl közel- akkor aztán semmi baja nem lesz.
Ekkora gyereknek az iderrendszerét teszi tönkre a TV, mert még nem képes feldolgozni a gyorsan változó képeket.
De nem értem eleve, ha a kérdezönek kell "két perc", mire elég kávét ivott, akkor miért kellene negyedórára a TV elé tenni a gyereket?
Ekkora gyerek símán eljátszik enyi ideig egyedül az ágyában.
Lehet gúnyosan nevetni, mert én nem élek a tv adta “lehetőségekkel”, de nézzük meg pár év múlva az én lányomat, aki reggelente könyvet lapoz/épít/dumál a plüsseihez/hozzámbújik, amíg kávézok, meg a tiéted, aki le van nyomva a villogó, váltakozó képű, idegrendszergyilkos fénycső elé.
Én nagyon szeretem a filmeket és a meséket, rengeteg kedvencem van, és folyamatosan írom a listát, hogy mit szeretnék majd neki megmutatni. De semmiképp sem minden nap és semmiképp sem egy éves korában. Pici még, ráadásul szuperül elvan normális, neki való tevékenységekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!