Ártok a gyereknek, ha reggelente 15-20 percre bekapcsolok neki mesét, amíg magamhoztérek és megiszok egy kávét?
Figyelt kérdés
16 hónapos2018. febr. 14. 07:18
42/44 anonim válasza:
Nekem is csak azzal volt bajom, hogy valaki kijelenti, hogy ez tény, vitatkozni se szabad, és csak neki lehet igaza és egyébként is nézd meg a gyerekét aki 1 évesen TV helyett könyvet lapozgat!
43/44 anonim válasza:
Jot rohogtem a szuperanyak valaszan meg az idegrendszergyilkos kepcsoveken :D
Dehogy lesz baja. Baja attol lesz ha TE nem ugy elsz ahogy NEKED jo, kenyelmes, megnyugtato, es ezaltal egy elfojtott indulatokkal teli gatlasos gorcs no leszel. Neki nyugalomra es kiegyensulyozottsagra van szuksege, ezt pedig nem fogja megkapni egy ideggorcs anyatol akinek meg kavezni sincs ideje. Nyugodtan kapcsoljd be a tevet, radiot,kavezz, olvasgass, fozz mellette. Erezd jol magad, es akkor o is sokkal nyugodtabb lesz. El fog kezdeni egyedul is jatszani, rajzolgatni, konyhaban edenyeket pakolaszni amig te fozol. Nalunk annyival jobb lett a helyzet, miota nekem sikerult lazasagot gyakorolnom.
44/44 A kérdező kommentje:
39-es..Nyugi van, senki nem esett neki senkinek..De az arrogáns, majd nézzük meg az én gyerekemet mennyivel okosabb, mint a tied Anyuka annyira senkinek nem szimpatikus.. Többen írták, hogy szerintük árt, mégsem szólta le őket senki.
2018. febr. 15. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!