Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túlzás volt elverni a kezét?

Túlzás volt elverni a kezét?

Figyelt kérdés
4 hónap múlva lesz 3 éves, mondatokban beszél, szobatiszta, csak a fejlettségi szint végett. Kikapott a kezére mert szándékosan eltépkedte a mesekönyveket. Nem ez volt az első alkalom, számtalanszor el lett már neki magyarázva, hogy nem szabad, tönkreteszi. Én úgy gondolom, megérdemelte, de most én vagyok a gonosz...
2014. nov. 30. 10:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

#40-es. Én vagyok a főnököd. Többször megkérlek, hogy valamit ne úgy csinálj, ahogy teszed, mert nekem nem tetszik. Negyedik felszólítás után odamegyek és ráverek a kezedre/taslit kapsz/tarkón váglak. Nem marad maradandó sérülésed.

Mit tennél ebben a helyzetben?

2014. dec. 5. 21:54
 42/49 anonim ***** válasza:
Mi lenne a reakcióm? Elszégyellném magam hogy még az egyszerű utasítást se voltam képes többedszerre megtenni, és megígérném ilyen többet nem fordul elő.
2014. dec. 6. 08:29
 43/49 anonim ***** válasza:
Es helyenvalonak talalnad, hogy taslival buntetlek? Akarhanyszor nem ugy viselkedsz, ahogy en jonak gondolom.
2014. dec. 6. 18:40
 44/49 anonim ***** válasza:
Két felnőtt szituációja egyáltalán nem olyan,mint a szülő gyerek szituációja te nagyokos,az elsőben két érett,tapasztalt felnőttről beszélünk akit valószínűleg rendesen neveltek a szüleik jó példákkal, a másikban egy éretlen,tapasztalatlan kisgyerekről beszélünk aki nevelésre szorul, a néhai kézre csapás a nevelés része..de a sok nagytudósnak hiába magyaráz az ember sok mindennel nincsenek tisztában
2014. dec. 7. 21:00
 45/49 anonim ***** válasza:
Mindket esetben ala-folerendelt viszonyrol beszelunk, ahol a folerendelt szereplo visszael a poziciojaval, a masik pedig ki van szolgaltatva neki.
2014. dec. 7. 22:37
 46/49 anonim ***** válasza:
nem lenne tasli, mert valószínűleg az első ilyen alkalommal kirúgnál.
2014. dec. 8. 11:44
 47/49 anonim ***** válasza:
Az előbb még nem ezt mondtad, most már ne hátrálj ki belőle.
2014. dec. 8. 15:07
 48/49 anonim ***** válasza:
nem hátrálok. csak gondolj bele. Hanyagul végzed a munkád akkor repülnél. Millióan várnak a helyedre. Ha már átültettük a felnőtt világba
2014. dec. 8. 19:03
 49/49 A kérdező kommentje:

Érdekes volt ezt a rengeteg választ olvasni. Az én drága kisfiam azóta is feszegeti a határokat, és nem, nem verem el továbbra sem kékre-zöldre... :)

De a mesekönyveknél maradva, azóta nem tépett össze többet. Újabb ötlete: nekiállt a sütőt tekergetni, feltettem neki a kérdést, hogy megérti-e végre, hogy ez veszélyes vagy ezért is rá kell-e csapjak a kezére. A sütőt sem babrálta ezután. Remélem tényleg rájött, hogy nem folytathatja a hülyeségeket a végtelenségig. Hogy megnyugtassam magam, egy felgyújtott lakás, vagy másod-harmadfokú égések nyomaival nem mennék sokra, ha elmondhatnám, hogy de bezzeg én sose csaptam még a kezére se annak a drága gyermeknek...

2014. dec. 9. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!