3-4 éves gyereknek karácsonyra Tablet. Csak szerintem túlzás?
ha csak kizárólag az övé akkor persze hogy túlzás
két éves kislányom napi néhányszor odajön képeket nézeget a családról rajta
nekem még 10 évesen is korai főleg ha kistesók is vannak mert a belviszály csúnya formát és méreteket ölthet, szinte megutálják a nagyot mert sosem mutat neki semmit rajta
/családi eset/
áááááá kegyetlen téma
Szerintem is durva!
Nálunk apám mondta, hogy mobilt akar venni az 5 éves fiamnak Karácsonyra. Hiába koptattam a számat, nem tudtam lebeszélni. Akkor mondtam neki, hogy oké, vegye meg, és azt is megmondtam, hogy milyent. Majd közöltem vele, hogy el fogom venni a gyerektől és majd 15 éves kora körül visszakapja, és hogy addig is legyen valami haszna, majd én használom. Ugye nem kell mondanom, hogy nem lesz új telefonom? :( :)
Nagyon túlzás.A 3-4 éves gyerekeknek szaladgálni,játszani kell még nem egy kütyü mellett ülni egész nap.
Az ilyen anya sztem csak azért veszi meg a gyerekének,hogy lefoglalja valamivel.Ilyenkor fogékonyak,minőségi időt kell együtt tölteni.10 évesen mi lesz vele?Nem megy ki focizni mert a gép előtt fog ülni?
Az én 5 évesemnek úgy van táblagépe, hogy elsőre sikerült egy semmire sem használható Navont vennünk.
Megkapta a gyerek. Van rajta néhány mese (Vuk, Hófehérke, Nagyon vadon, stb), néhány kedvenc videoklip, egy rajzolós és egy memóriajáték.
És kb. hetente kétszer kéri, úgyhogy nem függő. (és remélem, hogy pont ezért nem is lesz nagyobb korában, mert nem lesz neki újdonság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!