Mit csináljunk/adjunk 3 éves kisfiammal apának Karácsonyra? Már kifogytam az ötletekből. , csomó minden készült, de azoknak apa is szemtanúja volt.
A húgom kisfiával (6 éves) minden évben készítünk a szüleinek karácsonyi ajándékot. Amióta megvan a kisfiam (3 éves), Ő is "beszállt". A következőket csináltuk eddig:
1. Bögrét "festettünk". Az unokaöcsém ekkor fél éves volt, így összekentem a kezét a festékkel és ő megtapogadta a bögrét. Én pedig ráírtam, hogy Anya, a másik bögrére, hogy Apa és egy - egy karácsonyfát is festettem rájuk. Imádták! :)
2. Egy képet rajzolt, amit egy karácsonyi mintás papírra ragasztottam és keretbe tettem. Kiakasztották a nappaliba. :)
3. Mézeskalácsot sütöttünk. Ő szaggatta, díszítette, én csomagoltam. :)
Húú, a következőre nem emlékszem.
Aztán csináltunk só-liszt gyurmából karácsonyfa díszt. Ő szaggatta és festette.
Na, több nem jut eszembe. :)
De kisfiam készített már az apukájának képet. Lerajzolta apát, ami tényleg nagyon-nagyon jól sikerült. Én kartonpapírból készítettem keretet és a kisfiam kifestette azt is. Apa nagyon odavolt.
Készítettünk tenyérlenyomatot, só-liszt gyurmába.
esetleg a gyerek fotójával egy bögre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!