Szerintetek ez túlzás karácsonyra egy 25 hónapos kislánynak? Ez csak a szülőktől lenne.
Thomas épitőkocka
Baby born baba ikerbabakocsival
Bevásárlókocsi kiegészitőkkek
Babacenter
Takaritókocsi
Ha megtehetik........Szerintem sok.De nem irigykedek rájuk.Szép karácsonyt mindenkinek.
A lányom tölünk komplett takarítókocsit ksp.Porszívóval,söprüvel,stb.12 re´szeset.
Szerintem sok egy kicsit. 1-2 féle játék teljesen megfelel az ő korában, de ha megtehettek, vegyetek neki mindent meg!
Az én 2 éves kisfiam karácsonyra valamilyen Lego duplot kap, mást nem. A nagyobb is valami legofélét, s közösen kapnak egy társasjátékot.
Igen, ez túlzás, főleg ha még más családtagok is megajándékozzák.
Ha lehet, akkor inkább kérd meg a nagyszülőket, hogy a fenti listából válasszanak.
És szerintem még az a baj, hogy több nagy játék is van benne. Ha ennyit kap egyszerre, azt sem tudja, mihez kapjon...
Nálunk ez egy év termése lenne...
Össze se merem számolni, mennyit áldozol erre...
Örülök, hogy megteheted...de szerintem tök felesleges..
Én sosem kaptam baby born-t ( pedig nagyon akartam) nem hogy hozzá ikerbabakocsit és a többit :D
Szerintem is sok, de ha megtehetitek akkor hajrá.
Szerintem nem az a lényeg, hogy megtehetitek-e vagy sem, hanem hogy a gyereknek "használ"-e vagy sem, ha egyszerre ennyi ajándékkal elhalmozzák.
Nem lesz a közeljövőben névnapja, szülinapja? Ja, és közben még ott a Mikulás, esetleg ebből valamit ő is hozhat.
Vagy ha csak karácsony után lesz más ünnepe, akkor én a helyedben 1-2 darabot eltennék akkora.
Sok. NEm az ára miatt. Gondolj csak bele, még kap a nagyszülőktől, rokonoktól stb... Nem fogja élvezni, hiszen elveszik a rengeteg felfedezni való között.
Ilyenkor van az, hogy félredobja az újat és vissza a régiekhez.
Egyesével kapja meg, max kettesével néhány nap különbséggel és mindennel meg kell tanítani játszani, mielőtt a másik belép a képbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!