Miért ennyire apás 2 éves lányom? Örülök neki, mert szerettem volna, de ez már túlzás. Attól tartok, hogy engem már nem is szeret.
Egy háromgyerekes anyuka mondta nekem amikor a két lánya után fia született, hogy: végre nekem is van gyerekem..
A két lány megőrül az apáért.
nyugi ez természetes ebben a korban
(tudom nem könnyű, de várni kell és később talán nem lesz ennyire az nálunk amikor oviba került jobb lett a helyzet kissé azóta már én is érdeklem)
Nyugi, ez teljesen természetes. Nálunk pont fordítva van, mert én dolgozom, a férjem van GYES-en. Hidd el szeret, Téged is, de apa különleges. Hiszen Ő nincs ott mindíg, Te pedig mellette vagy egész nap. Ez teljesen normális. Mi szoktunk csak anya-lánya, és csak apa-lánya napokat (inkább órákat tartani).
Téged harap,üt stb.. Nyilván azért, mert Neked sokkal többször kell fegyelmezned Őt, mint az apukájának. És akárki akármit mond, az a szülő, aki effektív kevesebbet van a kicsivel, mindíg picit engedékenyebb.
Ki fogja nőni. Ez is egy "korszak". Kitartás!
És ne gondolj ilyen butaságokra, hogy nem szeret. Igen is szeret, csak apa most "varázslatosabb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!