Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez már túlzás, hogy mennyire...

Ez már túlzás, hogy mennyire féltem a kisfiam?

Figyelt kérdés
Rettegek attól a pillanatól,hogy megy oviba és én megyek dolgozzni.5 honap múlva 3 éves,de soha nem hagytam el senkivel...vagyis ilyen 2-3 Órara igen,de hosszabb időre nem.
2012. nov. 16. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon féltettem a kisfiamat, aki már a harmadik gyerekem, mégis. Nem szoktuk mi sem hosszabb időre másnál hagyni, max. anyunál 1-2 órát, de az havonta, kéthavonta egyszer. Az óvodába 3 nap alatt beszokott, már ott is alszik, nagyon szeret menni. Felesleges volt minden aggodalmam:)
2012. nov. 16. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudom elképzelni, milyen lesz otthagyni a kislányomat az oviban. De remélem, a beszoktatás alatt kialakul a bizalom az óvónők felé.
2012. nov. 16. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Eléggé összenőttél vele, ez tény.

Csak nehogy a fiad lássa a kárát.

2012. nov. 16. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,igy van nagyon össze nőtünk...ezt én is tudom,nagyon anyás.
2012. nov. 16. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó lenne valahogy felülkerekedni ezen az érzésen, vagy legalábbis csillapítani, mert ha érzi rajtad a bizonytalanságot, az megnehezítheti a beszoktatást.
2012. nov. 16. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nalunk a helyzet ugyanez volt. Raadasul en meg 2-3 orara se hagytam sehol a kicsit, mert nincs kinel :(

En megkerestem az ovit ahova a kicsi jarni fog, elmondtam az ovoneniknek hogy mi a helyzet. Ök azt tanacsoltak, hogy elöször heti 1-2 alkalommal menjek be a kicsivel az oviba par orara, aztan hagyjam is ott, elöször 1-2 orakra csak aztan fel napra stb... Igy volt fel ev a "beszoktatas".

Engem nagyon megnyugtatott, hogy elöször ott lehettem a kicsivel es lattam, hogy milyenek az ovonenik es hogy figyelnek a gyerekekre. Utana mar naprol napra könnyebb volt mindkettönknek. Most mar 1 eve ovis a kicsi es mar nyugodtan ott hagyom az oviba illetve a gyerek mar hetvegen se nagyon akar itthon maradni velem, menne oviba :D

Keresd meg te is az ovit ahova a kicsi jarni fog es mond el az ovoneniknek, hogy mi a helyzet, biztos, hogy sok alternativat fel fognak ajanlani!

2012. nov. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!