Ez már túlzás, hogy mennyire féltem a kisfiam?
Eléggé összenőttél vele, ez tény.
Csak nehogy a fiad lássa a kárát.
Nalunk a helyzet ugyanez volt. Raadasul en meg 2-3 orara se hagytam sehol a kicsit, mert nincs kinel :(
En megkerestem az ovit ahova a kicsi jarni fog, elmondtam az ovoneniknek hogy mi a helyzet. Ök azt tanacsoltak, hogy elöször heti 1-2 alkalommal menjek be a kicsivel az oviba par orara, aztan hagyjam is ott, elöször 1-2 orakra csak aztan fel napra stb... Igy volt fel ev a "beszoktatas".
Engem nagyon megnyugtatott, hogy elöször ott lehettem a kicsivel es lattam, hogy milyenek az ovonenik es hogy figyelnek a gyerekekre. Utana mar naprol napra könnyebb volt mindkettönknek. Most mar 1 eve ovis a kicsi es mar nyugodtan ott hagyom az oviba illetve a gyerek mar hetvegen se nagyon akar itthon maradni velem, menne oviba :D
Keresd meg te is az ovit ahova a kicsi jarni fog es mond el az ovoneniknek, hogy mi a helyzet, biztos, hogy sok alternativat fel fognak ajanlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!