Anyukak, szerintetek tulzas?
Figyelt kérdés
Imadom a gyerekem,egy kisfiam van aki mindjart 2 eves.A lenyeg az ,hogy nagyon megvisel az hogy bolcsibe kell vigyem.A 2 ev alatt mindig velem volt reggeltol estig,mert apuka melozot.Soha nem hagytam masnal egy orara sem.Jartunk kozossegbe,emberek,gyerekek kozt.De mindig velunk volt.Mar 2 honapja hogy idegeskedem,es bizza van hogy elsirom magam.Felek hogy hogyan szokja meg.Sajnos itt nincs beszoktatas a bolcsibe,kell vinni azt ott hagyni.Lehet tulzas,amit csinalok.Az igazszag az hogy en szulok nelkul nottem fel,nagynenem nevelt apam testvere.Aki sokszor ereztete,hogy nem vagyok az o gyereke.Talan ezert vagyok ilyen,azert kotodom NAGYON a kiSfiamhoz mert nekem rossz gyerekkorom volt?2012. jan. 19. 15:24
1/2 anonim válasza:
Igen. Viszont az ő érdekében próbálj meg a köteléken lazítani, később pont a túlzott ragaszkodással meg szeretettel tudsz neki ártani.
2/2 anonim válasza:
Nekem voltak szüleim de ugyanígy éreznék hogyha bölcsibe kellene vinnem, beszoktatás nélkül.
Esetleg próbálj átmenetet csinálni. Pl. vidd el családi napközibe (ha tehetitek) és hagyd ott 1-2 órára, aztán délelőttre. Hagyd ott párod szüleinél fél napra, hogy szokja ő is hogy nem vagy vele és akkor talán így a bölcsi se lesz akkora sokk.
Ne aggódj! A bölcsibe meg az ő korosztálya van, biztos nagyon jól fogja magát érezni, hogyha tud kivel barátkozni. Te is jól éreznéd magad az ő helyében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!