Anyukák. Három évesetekre mit adtok az overál alá?
Figyelt kérdés
Nadrágot, harinyát vagy mind a kettőt?2012. jan. 16. 19:58
1/9 anonim válasza:
Egy 2,5 éves és egy 5 éves kisfiam van. A kicsinek egy elég vastak overálja van én harisnyát adok alá. A nagyobbiknak két overálja van az egyik kicsit vékonyabb ez alá adok egy harisnyát és egy szabadidő nadrágot, van egy vastagabb overálja is ez alá csak harisnya megy. Úgyhogy szerintem attól is függ mennyire vastag az az overál amit rá adsz.
2/9 anonim válasza:
Én most adtam mindkettőt. Erős, hideg szél fújt, elállta. Egyébként már nem adok rá overált, csak nagykabátot. Persze harisnya, meg nadrág.
3/9 anonim válasza:
2,5 éves lesz a fiam,neki sínacija van és kabátja.mivel nem nagyon vastag,ezért harisnya és nagyon vékony melegítő kerül alá.felülre body+póló+kardigán.a kabát nem valami vastag.nem szokott így melege lenni,de nem is fázik
5/9 anonim válasza:
Nem adom rá az overál nacit. Nincs annyira hideg szerintem. Normál vastagságú nadrág, fölé egy vastagon bélelt nadrág.
6/9 A kérdező kommentje:
holnapra -10 fokot mondtak.
2012. jan. 16. 21:38
7/9 anonim válasza:
Mindkét gyerekemen (5 és 2 évesek) harisnya vagy jégeralsó van az overál alatt. Mondjuk nekik rendes bélelt sínadrágjuk van, ami kantáros és külön síkabátjuk.
Bocsi az off-ért, nem akarok kötözködni, de akik 3 nadrágot adnak a gyerekükre, azok kipróbálták, hogy milyen érzés az? És leálltak esetleg 3 nadrágban futkározni?
Persze, ha mondjuk egy biciklin ül a gyerekülésben a gyerek, akkor megértem a 3 nacit, de egy szimpla levegőzéshez, ahol valószínűleg ugrál és szaladgál, soknak érzem. Nem véletlenül mondják, hogy a rohangáló gyerekre 1 réteggel kevesebb kell, mint az inaktív felnőttekre.
8/9 anonim válasza:
Elég vastag az overálja a lányomnak, én alá csak egy harisnyát adok. De pl. tegnap még így is megizzadt hazafelé, félek is, hogy így fog megfázni. :( 3,5 éves egyébként és az tény, hogy nekik aztán sokkal jobb a vérkeringésük, mint nekünk. Ő éjjel takaró nélkül sem fázik, meleg keze-lába.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jan. 17. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!