Melyik a jobb? Egy részes overál vagy a két részes?
en még ovodaban is overallba jartam, es nagyon megmaradt bennem az ellenerzes az overallal szemben.
bevallom, en nem szadizom a gyerekem overallal, sigatyó ha nagyon hideg van, es vastag kabat, egyebkent meg bélelt kantaros gatyó (az a kivul kord, belul kalyha tipus), alatta meg egy vastagabb harisnyanadrag
a derekat ez is az is vedi, de tud mozogni is
Nekem 3,5 éves, mindenképp 2 részest, 1,5évesen, szerintem praktikusabb az 1 részes, gyorsabb le, és felvenni.
Hozzáteszem, tényleg elég extrém az overál, de pl hóba, csúszni mászni a legpraktikusabb. Még én se használom az overált neki.
A hóban fetrengéshez mindenképpen az egyrészes, szerintem.
De jó ha van külön egy kantáros naci is, azt bármilyen télikabáttal fel lehet venni.
Mi már évek óta úgy csináljuk, hogy a fiaimnak van 2 télikabátjuk (egy játszós vízálló és egy "elmenős), 1 kantáros overálnacijuk és 1 egyberészes overáljuk.
Így mindig van csere ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!