Ez tényleg ilyen gáz, vagy a férjem reakciója túlzás?
Ősszel 4 éves lesz a lányunk, és 2,5 éves lesz a fiunk.
Ma voltam turkálóban és vetem pár holmit nekik, többek között egy pólót az öcskösnek, aminek a felirata (angolul) a következő: a nővérem egy ufo! és egy mókás űrlény van még rajta, vagány zöld póló, nekem nagyon tetszik, én viccesnek találtam ... itthon büszkén mutogattam a szerzeményeimet a férjemnek, aki a pólót látva totál kiakadt, hogy ez borzalmas, nem gondolhatom komolyan hogy ilyet viseljen amivel a nővérét minősítjük, nehogymár ráadjuk ki van zárva stb stb stb...
Én szimplán viccesnek gondolom ezt a pólót, de az ő reakciója elgondolkodtatott, hogy ez tényleg ennyire gáz lenne? Én vagyok rosszul bedrótozva, vagy ő túloz..?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Hát tekintve h Magyarországon igen gyér még mindig a nyelvoktatás színvonala, nem biztos h mások is érteni fogják....De az űrlény rajta lehet h már inkább vizuálisan teszi a dolgot negatívvá. Rem. érted.:)
(Én a páromnak vettem egy pólót, azon az áll -angolul-, h mentsd a vizet, igyál sört :) Még senki nem szólt neki, hogy hátazéééééé)
köszi a választ!
Na igen, mivel ennyire erős ellenérzést keltett a férjemben, nem fogom ráadni a kis krampuszra.
Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy az én ízlésem ennyire fura, hogy nekem ez vicces...? na mindegy
Jaj már szerintem totál túlreagálta :)) Én imádom a vicces pólókat angolul, nem angolul mindenhogy.
Van kishugi nagytesó elcserélném a kistesómat stb stb. olyanunk is van hogy my dad is a silysaurus és egy bolond dínó van rajta. A férjem is jót röhögött rajta és kész.
Sőt a lányomnak olyan pólója is volt angol szöveggel hogy apukám majdnem annyira szeret mint a focit.
Ez egy poén, aki ezt komolyan veszi vagy megsértődik rajta az nekem furi:)
De nem vagyunk egyformák:)
szerintem is vicces, en adok a kislnyomra hasonlo feliratos dolgokat!
ha a ferjednek nem tetszik ne add ra, legalabbis en nem nem tennem ha a parom bantasnak venne...
Szerintem tök poén. Én simán bevállalnám, hogy ufo vagyok!! :))
Tesóm kisfiának csomó olyan pólója van, hogy I1m a monster meg hasonlók. Egy nyilvánvalóan imádnivaló kisgyereken egy tök poén. Vannak pl különféle focicsapatok színeivel meg emblémáival díszített rudgalódzók, ez is nagyon süti sztem!! :)
Férjed biztos fáradt volt aznap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!