Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak nekem nem telik márkás...

Csak nekem nem telik márkás cipőre? (d. D step meg ilyenek)

Figyelt kérdés

Itt mindig azt olvasom,hgy csak márkás cipőket vesznek a gyerekeknek.

Van rajtam kívül más is aki nem bírja a drága cipőket megvenni?Ráadásul kb 50 km-re van a legközelebbi Deichmann is ahol szoktak lenni olcsóbban jó minőségű cipők :(

2013. márc. 7. 00:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
72%
Hát persze, ha a környezetedben nem látsz nélkülöző gyereket, akkor már nincs is ilyen, mi? Tipikus magyar mentalitás.
2013. márc. 7. 20:35
 62/63 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nincsenek nélkülöző gyerekek, de mezitláb nem szoktak télen rohangál. Másrészt meg attól, hogy nem vagyok csóró még nagyon gazdag sem sajno, ettől függetlenül szoktam adakozni, pénzben egy kutyamentő egyesületet is minden hónapban anyagilag támogatok, van olyan hajléktalan akinek rendszeresen adok pénzt. Az utca végében lévő boltnál csövezőknek, rendszeresen veszek kaját, sőt a kutyájuknak is.
2013. márc. 7. 21:13
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez rendben is van, és nem vitatkozni akarok. De ha legközelebb kidobnál egy még használható cipőt, kérlek, inkább vidd el egy ruhagyűjtő konténerbe! Nem nagy fáradtság, és ezzel is jót teszel valakivel. Majd eldönti az a család, hogy számára mi a fontosabb: a gyereknek legyen normális cipője, vagy inkább mégse adják rá, nehogy rossz hatással legyen a járására. Szerintem egyszerű a válasz!
2013. márc. 7. 22:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!