Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szoktatok márkás ruhákat...

Ti szoktatok márkás ruhákat venni a gyereknek?

Figyelt kérdés
A nagymamától mindig azt hallom hogy minek veszünk neki Adidas ruhákat mert úgyis hamar kinövi.Szerintetek is hülyeség ennyit költeni ruhára?
2013. jan. 12. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi számít márkásnak. Adidast mondjuk én nem szeretem, de ha van valami akció pl. a Zarában, akkor ott veszek gyerekruhát. Teljes áron viszont nem, esetleg H&M-ben, C@A-ban, de ezek nem tudom, mennyire számítanak nagy márkának.
2013. jan. 12. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, használtan.
2013. jan. 12. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon pici babának nem veszek márkás cuccot (kivéve a téli overáll), mert sajnálom, hogy hamar kinövi.

A nagynak (4,5 éves) már inkább, azért is, mert a többségét a huga tudja is tudja hordani.

Lábbeli kizárólag "drága" lehet.

Egyébként turkálni viszont nagyon sokat turkál anyukám, tele vagyunk Next, stb rugikkal, kabátokkal.

Szóval sztem nem hülyeség, ha van rá pénz. Gondolom nem a villanyszámla kifizetése helyett vesztek Adidast :)))

2013. jan. 12. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

igen, turkálóból :)

ha van rá pénzetek, és nem sajnáljátok, akkor vegyetek

2013. jan. 12. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Pl úja ruhát veszek a fiamnak pl H&M,Scamp,C&a,Vögele,vagy angol turiban Next,Georg,Baby Gap,Marks and Spencer,de Adidas és Nike ruhát cipőt biztosan nem veszek még sulis koráig, örököltünk párat azt ráadom.
2013. jan. 12. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Tavaly szereztem a gyereknek next polókat, nyár végén is csodaszépek voltak, előtte meg nyár közepén már sikerült szétmosnom a ruháit. De melegítő nadrágért már nem adnék vagyont, mert teljesen leamortizálja egy játszóterezés alatt.
2013. jan. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!