Vennétek 2 évesnek cipőre szerelhető görkorit?
Tudom, hogy irtó korai, de úúúúúgy nézi a játszótéren a nagyobb gyerekeket, akik görkoriznak! Kósza ötlet, valószínűleg nem veszek még neki, csak kíváncsi vagyok esetleg próbálkozott-e valaki ilyen korán.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy ki mikor kezdte, 3-4-5 évesen, még később?
Én nem vennék az enyém is 2 éves, és tuti hogy nagyot esne vele, így is folyton elesik a járdán.
Szerintem próbálgatni 4-5 évesen érdemes.
4 és 2,5 évesek. a nagyobbnak van cipőre szerelhető görkorija ,de néhány próbálkozás után elapadt a lelkesedése. talán jövőre majd ügyesebb lesz és szívesebben próbálkozik (bizócni sem szeret, ellenben rollerezni igen)
A kisebb meg futóbicajozik ezerrel és már pótkerék nélkül teker a 14-es bicóval. A nővére ilyen idősen főleg rollerezett, ő nem szereti, viszont ahogy néztem a próbálkozásait jövő nyáron már görkorizni fog.
Nem.
Én is elgondolkodtam ezen,mert hogy...
De aztán látom a kétévesemet,még annyira nincsenek ebben a kórban ráhangolódva a mozgással ilyenekre.Csak hirtelen magától is akkorákat suppan,borul,és akkor még nem is biztos hogy koordinálni tudnák a mozgást ami kell a korizáshoz.
Kivárjuk a 3-4 éves kort.
Egy japán ember (ha minden igaz a Sony alapítója) azt mondja, hogy könnyebben tanulnak meg a picik görkorcsolyázni, ha akkor adjuk rá, mikor tanulnak járni.
Vagyis tényleg többre képesek, mint gondolnánk
Hozzáteszem, nekem is kétéves a kislányom, a saját lábában is folyton elesik..
Biztos, hogy nem veszek neki. Pedig szeretnék...
2 éves lesz a lányom, de még menni is alig tud. Álló helyében elesik, összeakadnak a lábai, stb. Így is esik eleget, nem kell hozzá görkori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!