Csak nekem nem telik márkás cipőre? (d. D step meg ilyenek)
Itt mindig azt olvasom,hgy csak márkás cipőket vesznek a gyerekeknek.
Van rajtam kívül más is aki nem bírja a drága cipőket megvenni?Ráadásul kb 50 km-re van a legközelebbi Deichmann is ahol szoktak lenni olcsóbban jó minőségű cipők :(
Azzal van a baj, hogy akik 6-10 ezer forintos, vagy drágább cipőt vesznek, azok nem érik meg, hogy nem mindenki tud ilyen cipőt venni, én is megvenném, ha tehetném. De sajnos nem tehetem, főiskola diplomám van és lassan 12 év munkaviszonyom és 70 ezres gyedem. Párom mikor elvesztette a munkáját, lehetett választani, hogy a tartalékot éld fel, vagy elvállalja a kevesebb fizetésért járó munkát. A tartalék így is elment, mert volt autóhitelünk még. Úgyhogy a tartalék bizony nagyon gyorsan elfogy, mert a munkanélküli is csak 3 hónap. Pár hónap alatt nehéz olyan munkát találni, ami ugyanolyan jól fizet, ha meg kevesebbért nem mész el, akkor elfogy az a tartalék. Aztán majd tegyél félre.
Igazából az a baj, hogy ezek az anyukák igencsak lenézőek, azokkal, akik nem tehetik meg, a hű, de szuper dolgok megvásárlását, pedig ők is megvennék, ha tudnák és fáj is a szívük, hogy nem tudják. Két gyerekre ahhoz nagyon sokat kellene spórolni. Mindenki kerülhet csöbörből, vödörbe. A tartalék nem sok mindenre elég, kivéve, ha nem üti meg a milliós nagyságrendet. Munkát találni, meg amilyet te szeretnél, átlag egy, másfél év, kivéve ha szerencséd van.
Aki tapasztalta, az tudja. Dobálózni meg lehet, hogy így, úgy a tartalék, ja nyugodt lehetsz, ha van mondjuk kb. 2 millió tartalékod, ha nem csökkentesz az életszínvonalon.
Nem, nem kell szarul éreznie magát aki megteheti hogy megveszi, csak ezt a lenéző lesajnáló modort lehetne már elfelejteni ami ezzel együtt jár= én meg tudom venni mert ÉN VAGYOK A F.SZA SZÜLŐ aki inkább spórol de olyan cipőt vesz ergo aki meg nem vesz olyat az szemét mert rossz szülő akinek nem fontos a gyereke egészsége illetve NEM SPÓROL eléggé (ergo megint csak tök hülye).
Mert ezekből a hsz ekből amik erre irányultak itt az elmúlt 3 oldalon , ez jön le hogy legyen szíves ássa el magát aki NEM SPÓROL ki 15 ezer ft -nyi cipőt minden gyerekére (és akkor ez 2 minőségi pár) és mint tudjuk 2 pár cipő nem is feltétlen elég.
Nem kell "osztogatni" akinek nem futja, én se osztogatom mert neki meg futja, ezzel ugyanis semmi baj nincs és örülök neki hiszen ez egy nagyon jó és pozitív dolog.
7-es válaszoló vagyok
2 gyermekem van., 10 éves fiú és 2 éves kislány.
Mindig mindkettő csak új cipőt kapott!
Nem adnék egyikre sem használtat, A kislányom D.D.Step cipőkben jár. Kisfiamnak is még azt vettem, mert 37-es lába van és a D.D. Stepnek 36-os méretig van cipője, és a méretezésük nagyobb, tehát a 36-os jó a fiam 37-es lábára.
Magunknak is csak jó minőségű bőrcipőt veszünk.
Még mielőtt valaki leszólna nem vagyunk gazdagok, albérletben lakunk, de rengeteget maszekolunk, így megengedhetjük magunknak, hogy a cipőink normálisak legyenek
Szerintem akik itt panaszkodnak, hogy nem tudnak 4-5000 Forintért új cipőt venni, azok nézzék meg először, hogy havonta mennyit fizetnek a TV-re és az internetre.
Nekem az első dolgom lenne ezeket lemondani, mert inkább nem szórakozok, de jó cipője legyen a gyereknek.
Deichmannban van D.D. Step cipő, legalábbis itt Székesfehérváron tavaly ősszel volt, mert azt vettem a kislányomnak, 6 ezer forintért. Már ne haragudj nem arról van szó, hogy a 4-5 ezrest nem tudom megvenni, hanem a 8-10 ezrest, 2 gyerekre. Miért mondjam le a tévét, havi 1400 Ft, és köszi szépen ki tudjuk fizetni, a net 2600 Ft, köszi, azt is ki tudjuk fizetni, mellette tudok 4 ezres cipőt venni mindkét gyerekemnek, szerintem semmi bajuk és hátrányuk nem fog lenni. Írták a Lidl és Aldis cipőket, igen azok is nagyon jók. Adidas, Nike cipőkkel az a baj, hogy az olcsóbb fajták egyáltalán nem hozzák a 30 ezres ugyanúgy Adidas cipők minőségét. Sajnos hiába egy márka, nem egyforma minőség.
Amúgy elég uncsi szöveg már, hogy mond le a tévét és a netet. Már jókat nevetek rajta. Biztos van, akinek célszerű lenne lemondania, de nem az 1000 ft-os tévé előfizetésén múlik, hogy tud-e 10 ezres cipőt venni a gyerekének. Aki megteheti vegyen, én is vennék, de ne bántsák már az azokat az anyukákat, akik nem tudják megvenni. Aki beleteszi a seggét a kényelembe, annak könnyű a szavakkal dobálóznia!
Amúgy le tudom fényképezni a D.D. Step cipőt, a blokkal együtt, hogy a Deichmannban lett véve, tavaly ősszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!