Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak nekem nem telik márkás...

Csak nekem nem telik márkás cipőre? (d. D step meg ilyenek)

Figyelt kérdés

Itt mindig azt olvasom,hgy csak márkás cipőket vesznek a gyerekeknek.

Van rajtam kívül más is aki nem bírja a drága cipőket megvenni?Ráadásul kb 50 km-re van a legközelebbi Deichmann is ahol szoktak lenni olcsóbban jó minőségű cipők :(

2013. márc. 7. 00:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
51%
Elnézést, nem D.D.Step volt, hanem DEItex, valamiért összekevertem, ezért elnézést. De azt fenntartom, hogy az internetes kínálat sokszor eltér az üzletben levőtől.
2013. márc. 7. 13:04
 42/63 anonim ***** válasza:
74%
Pont a deichmann oldala naprakész, mi mindig megnézzük neten, hogy van e a mi városunk üzletében készleten és ha van megyünk. Ha nincs, akkor telefonon megrendelem és másik városból áthozatják
2013. márc. 7. 13:15
 43/63 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Decathlont is, akinek közel van, elég jó áron lehet kifogni viszonylag jó cipőket. (Pl. tavaszinak túracipőt.)
2013. márc. 7. 13:23
 44/63 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az a véleményem,hogy legalább 2 éves koráig igenis inkább veszek drágán cipőt,minthogy baja legyen a lábának,elhiheted nem 100ezreket keresek főiskolásként részmunkaidős állásban és a párom sem,de ami kell a gyereknek megvesszük,ha Pampers akkor Pampers,ha márkás cipő akkor márkás cipő.Speciel D.D Step cipőt,szandált szoktam venni a fiamnak,de vettem már neki Siestát is pl a téli bakkancsát a Deichmannban vettem nagyon jó minőségű kis cipő 6-7ezer volt, a D.D Step cipőket is kb 6-7ezerért veszem nálunk a gyerekcipő boltban egyedül a Siesta volt 10ezer körül.Most lesz 2 éves rengeteg megkímélt cipőt örökölt a 6 éves nagybátyjától,amit rá is fogok adni de veszek mellé egy-egy újat is azért.Használtan nem vennék ezt is azért adom majd rá,mert családtagtól örökölte ráadásul jó minőségű Adidas,Nike cipők.
2013. márc. 7. 13:35
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 5 (lassan 6 ) kisgyerekünk van, gondolhatjátok mennyibe kerül a ruházkodásuk. Eddig kínaiban vettem nekik a cipőket, vagy ahol épp találtam (kb 3 -4000 ft kategória), Most rájöttem, hogy egy szezont bírnak ki a kínais cipók (talpleválás, szakadás, kopás), viszont betévedtem egy gyerekcipő boltba, és nagyon megtetszettek a D.D Step cipők. 5 - 6000 - ért simán lehet venni kifutó modellt, elhatároztam, hogy ezentúl nem kisérletezek mással, nagyon bevált amit vettünk. Árban elhanyagolható a különbség, de ezek nem egy szezonig fognak tartani. És rá fogom adni a kisebbekre is majd.
2013. márc. 7. 13:43
 46/63 anonim ***** válasza:
100%
Engem személy szerint az a hozzállás keserít el, aki az egy hónapig használt "márkás" cipőt kidobja a kukába. Gondolj már bele, hány ember nem teheti meg azt se, hogy gagyibb új cipőt vegyen a gyerekének. Miért nem lehet azt odaadni olyannak, akinek szüksége lenne rá? Nem azt kell lenézni és lesajnálni, aki nem tudja megvenni a több ezer forintos cuccokat, hanem akinek ennyire nem számít semmi pénz, és amiért neki jól megy, sz@rja le a nála szegányebbeket és még ő a rossz szülő, mert nem gazdálkodja kiE
2013. márc. 7. 14:38
 47/63 anonim ***** válasza:
80%
Az internet és a tévé nehogy már luxus legyen a mai világban. Ennyi erővel télen ne használd a hűtőt, az erkélyen úgyis hideg van. Vagy ne fürdesd a gyereket, úgysem koszos. Sőt, költözz egy őserdőbe egy sátorba, mert úgy is meg lehet élni. De a gyereked D.D Step cipőben lógjon a liánokon.
2013. márc. 7. 15:32
 48/63 Golan Trevize ***** válasza:
41%

Úgy látom többen félreértenek.

Megpróbálom érthetően elmondani. Nem azt mondom, hogy D.D Step, meg 10000 forintos cipő legyen a gyereken.

De 3-4000 Forint nem sok egy jó cipőért, és fontos hogy a kisgyerek lábán jó cipő legyen.

És igenis, aki nem tud jó cipőt (ismétlem, nem az ára vagy a márkája határozza meg, hogy jó-e egy cipő) venni a gyereknek, az mondja le a TV-t, hiába csak 990 Ft havonta, mert évente 12000 Forintot szórakozik el (3 pár cipő!!!), miközben a gyereke nélkülöz.

Én inkább ennék üres kenyeret egy hónapig, csak a gyerekemnek a szükséges dolgokat meg tudjam venni, minthogy magamra költsek úgy, hogy a gyereknek lenne rá szüksége.

De ezek szerint én vagyok a rossz szülő.

2013. márc. 7. 15:52
 49/63 anonim ***** válasza:
87%
Senki nem mondta, hogy rossz szülő, aki megteheti, hogy a jobb cipőt veszi meg. De ezek szerint te úgy gondolod, hogy az rossz szülő, aki nem veheti meg. Nem értem, hogy akinek pénze van, miért lesz egy lenéző, mindent jobban tudó ember. Nem csak a gyerek van, van egy férj általában, aki elé nem tehetsz üres kenyeret, mert összeroskad a melóban. A szülő mondjon le a legkisebb szórakozásáról is, csak hogy elmondhassa, hogy a gyereke ilyen-olyan cipőben jár? Mert egyáltalán nem egészségtelen egy olcsó cipő, a lényeg, hogy kényelmes legyen.
2013. márc. 7. 16:32
 50/63 Golan Trevize ***** válasza:
84%

Még mindig nem értesz teljesen.

Én nem a márkás vagy a drága cipők mellett kampányolok.

Hanem a jó cipők mellett. Mindegy, hogy van-e márkája vagy nincs, meg hogy mennyibe kerül. Ha olcsó, de jó, akkor az egy jó cipő. Ennyi.

Én nem nézem le az olcsó cipőt vásároló embereket, de azzal nem értek egyet, hogy jó lesz a gyerekre a más által széttaposott cipő. A 15000 forintos cipő (amit én akkor sem vennék meg, ha észre sem venném a kiadást), és egy rossz cipő között meg azért elég sok mindent lehet találni.

Egyébként apuka vagyok, és volt időszak az életemben, amikor kenyéren - néha a legelcsóbb májkrémmel megkenve - éltem, és túléltem azt is, de ez már nem ide tartozik.

2013. márc. 7. 16:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!