Csak nekem nem telik márkás cipőre? (d. D step meg ilyenek)
Itt mindig azt olvasom,hgy csak márkás cipőket vesznek a gyerekeknek.
Van rajtam kívül más is aki nem bírja a drága cipőket megvenni?Ráadásul kb 50 km-re van a legközelebbi Deichmann is ahol szoktak lenni olcsóbban jó minőségű cipők :(
Úgy látom többen félreértenek.
Megpróbálom érthetően elmondani. Nem azt mondom, hogy D.D Step, meg 10000 forintos cipő legyen a gyereken.
De 3-4000 Forint nem sok egy jó cipőért, és fontos hogy a kisgyerek lábán jó cipő legyen.
És igenis, aki nem tud jó cipőt (ismétlem, nem az ára vagy a márkája határozza meg, hogy jó-e egy cipő) venni a gyereknek, az mondja le a TV-t, hiába csak 990 Ft havonta, mert évente 12000 Forintot szórakozik el (3 pár cipő!!!), miközben a gyereke nélkülöz.
Én inkább ennék üres kenyeret egy hónapig, csak a gyerekemnek a szükséges dolgokat meg tudjam venni, minthogy magamra költsek úgy, hogy a gyereknek lenne rá szüksége.
De ezek szerint én vagyok a rossz szülő.
Még mindig nem értesz teljesen.
Én nem a márkás vagy a drága cipők mellett kampányolok.
Hanem a jó cipők mellett. Mindegy, hogy van-e márkája vagy nincs, meg hogy mennyibe kerül. Ha olcsó, de jó, akkor az egy jó cipő. Ennyi.
Én nem nézem le az olcsó cipőt vásároló embereket, de azzal nem értek egyet, hogy jó lesz a gyerekre a más által széttaposott cipő. A 15000 forintos cipő (amit én akkor sem vennék meg, ha észre sem venném a kiadást), és egy rossz cipő között meg azért elég sok mindent lehet találni.
Egyébként apuka vagyok, és volt időszak az életemben, amikor kenyéren - néha a legelcsóbb májkrémmel megkenve - éltem, és túléltem azt is, de ez már nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!