Csak nekem nem telik márkás cipőre? (d. D step meg ilyenek)
Itt mindig azt olvasom,hgy csak márkás cipőket vesznek a gyerekeknek.
Van rajtam kívül más is aki nem bírja a drága cipőket megvenni?Ráadásul kb 50 km-re van a legközelebbi Deichmann is ahol szoktak lenni olcsóbban jó minőségű cipők :(
Egy Nike, Adidas a deichmanban 6-7 ezer forint, de ha akciós akkor a második pár cipő fél áron van!
Egy D.D. Step is 5.5-7 ezer akciósan.
Vettem használtan Niket-t vaterán , azzal az a bajom, 3500+posta 700, már 4200. Csak 1800-ám kell kipótolni, és újat kapok!
D.d. Step ől is lehet 5000 jókat kifogni ha akciós!
A cipőn én sem spórolok és soha nem adnék rá használtat azt már valaki kitaposta, benne van a láblenyomtata.
Én D.D.Step cipőt veszek.
Most vettem neki kettőt. Egy magasszárú tavaszi őszi cipőt és egy szandálcipőt.
Mindkettő 3000ft volt, mivel tavalyi modell.
Az idei modellek 7000-10000
Nekem sem telik drága márkás cipőre. Mondjuk figyelek a minőségre, és használtan is lehet jót venni, ha megkímélt állapotban van. Akkor káros, ha olyan szinten van kitaposva, bejáratódva, hogy az már nem igazodik a másik gyerek lábához. Nekünk is van örökölt, használt, akciós, mindenféle. Ha odafigyelünk rá, nem feltétlenül kell, hogy az olcsó károsítsa a lábat.
Mondjuk arra gondolok, az én szüleimnek sosem telt márkás cipőre, én csak gagyit hordtam, mégsem lett semmi baja a lábamnak.
Én is év végi leárazásnál veszem a deichmannban vagy máshol újat.Lehet hogy gagyi a deichmannos cipő bár szerintem egy szezont simán kibír többet meg nem tudom rájuk adni mivel gyorsan nő a lábuk. Szóval most is előre vásároltam a következő télre 1500-2000 ft-tal is olcsóbbak voltak a csizmák, hótaposók.
Nekem sem telik dd stepre siestára meg ilyenekre. Ez van.
Én hétfőn vettem a 3 éves gyerekemnek 1990 ft-ért a Tescoban egy edzőcipőt, ez teljesen jó lesz játszós cipőnek, kicsit sajnálnám az 5-6 ezer forintos cipőt, ha a fiam szétmotorozná. Ez teljesen jó lesz játszótérre. Még szeretnék neki egy kicsit drágábbat, amit minden más alkalomra kell felvegyen. De szerintem az is max. 3-4 ezer forintos lesz, az is lehet, hogy a szar, gagyi Deichmannos Bobby Shoes cipője lesz, mert erre van pénzem. Van egy 21 hónapos kislányom is, szerencsére úgy néz ki, hogy neki nem kell vegyek cipőt, Németországból szoktam kapni rokontól ruhát, cipőt, amit a gyerekei kinőttek. Küldtek is egy Siesta lány cipőt, ami jó a kislányomnak, alig látszik rajta, hogy használt, sőt, néha még újakat is küldenek, amit megvettek, de mégse használtak. Ők ott ezt ugye megtehetik. De ha kinövi a lányom, akkor se tudok neki venni 3-4 ezer forintosnál drágább cipőt. Én is felnőttem régen a Tisza cipőben is, mégsincs semmi baja a lábamnak. Kisfiam is kitelelt egy ilyen Németországból kapott használt bakancsban, pedig semmilyen márkajelzést nem találtam rajta és még csak be sem ázott, teljesen újszerű volt.
Amúgy a Deichmannban is van D.D.Step cipő, mert én is nézegettem, mikor a lányomnak kellett bakancsot venni télre. Én is szeretnék ilyen cipőket venni nekik, de 2 gyerekre azért nem tudok venni 10 ezer forintos cipőket, főleg, hogy évszakonként még most ki is növik.
Kedves első válaszoló, a válaszod egy picit igencsak lenéző. Mielőtt visszavágnál azzal, hogy nem gyesből és csp.-ből kell élni, közlöm veled, hogy gyeden vagyok és a párom is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!