Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak nekem nem telik márkás...

Csak nekem nem telik márkás cipőre? (d. D step meg ilyenek)

Figyelt kérdés

Itt mindig azt olvasom,hgy csak márkás cipőket vesznek a gyerekeknek.

Van rajtam kívül más is aki nem bírja a drága cipőket megvenni?Ráadásul kb 50 km-re van a legközelebbi Deichmann is ahol szoktak lenni olcsóbban jó minőségű cipők :(

2013. márc. 7. 00:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
16%

HA a gyerek csak napig hordta a cipőt mielött megveszed, már ki van taposva és felvette a talpformáját a betét.

Akár milyen szegény lennék sem spórolnék rajta, minden hónapban félre raknék rá.

A deichmannosok nem azért gagyik mert hamar tönkre mennek, hanem mert nem megfelelőek egy gyereknek, nem elég rugalmas a talpuk.

2013. márc. 7. 08:04
 12/63 Golan Trevize ***** válasza:
77%

Van pár dolog, amin nem szabad spórolni.

Többek között ilyen a cipő, főleg, amíg még kicsi.

Inkább járjon kirojtosodott aljú, megfakult, foltos nadrágban a gyerek, meg kinyúlt, feslődő pulóverben, mint hogy egy nem jó cipőben járjon.

Azon kívül, hogy egy jó cipő nem feltétlenül 10+ ezer forint, mint már mások is írták, egy rossz talpú, kényelmetlen, vagy mások által már kitaposott cipő hosszű távon még egészségügyi problémákat is okozhat.

2013. márc. 7. 08:17
 13/63 anonim ***** válasza:

[link]

Nem sokkal drágább mint a gyagyi szerintem

2013. márc. 7. 08:37
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok. Ha az egy napig hordott cipő már deformálódott, akkor az nem lehet jó cipő. Ennyi erővel minden gyereknek új cipő kell, nem is örökölhetnének egymástól. Az se mindegy ám, hogy egészséges talpú vagy lúdtalpas hordta-e. Azt hiszem, ennyire tényleg nem lehet csak jót venni. Ráadásul 38-as méretben már nem 7000, hanem 10000 a deichmanban is az akciós cipő. Tudod, még az is gyerek, 10 éves. Az enyémek nem tudnak örökölni egymástól, mert lúdtalpas a nagyobbik. A másodiknak meg egészséges a lába. Azt hiszem, nem a cipőn múlott. És az agyonreklámozott siesta és gördülős és mindenféle is rossz volt neki, pedig akkor nem spóroltunk rajta. Második gyereknél is azt fogjátok mondani, hogy csak az új jó? Mert akkor számoljunk: papucs, 2 cipő, csízma/bakancs, tornára sportcipő, ez a minimum egy gyereknek, szép cipőt nem is számoltam. Ez kb 40000 Ft/év/gyerek. És akkor nem vettük bele a kertben rohangálósat/motorozósat sem. 2 gyerekre (nekünk több van) ez 80000/ év, tehát havonta 6500 Ft-ot kell számolni csak cipőre csak a gyereknek. plusz a ruha, meg a saját cuccaitok. Ezt gondoljátok végig.
2013. márc. 7. 08:40
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

14-nek igaza van.

A Vaterás belinkelt cipő nagyon jó, tényleg nem drága érte, főleg ha tényleg D.D.Step cipő, mert a márkajelzést nem fényképezték, a dobozok engem nem győznek meg. Nem szeretek így neten vásárolni, hogy márkás és olcsó, valahogy nem nagyon bízok benne, pár ismerősöm átverték már tápszerrel, törlőkendővel, telefonnal. Na, meg ha még rászámolom a postai költséget, akkor olyan mintha boltban venném akciósan, tuti még a bank is von költséget az átutalásért, az új szabályok értelmében. Szeretem látni, amit megveszek.

2013. márc. 7. 08:47
 16/63 anonim ***** válasza:
87%

14 es nem fogod tudni meggyőzni őket, vannak emberek akik olyan szemellenzősek hogy véleményük szerint eleve csak az vállalhat gyereket aki évszakonként (3 hó!!) meg tud venni 18 ezer ft ért 3 pár cipőt (per gyerek).

Igen gyorsan kihalnánk. Azonkívül ez itt nem reprezentatív mert már megfigyeltem hogy itt mindenki CSAK ÚJ márkásat vesz ÁLLÍTÓLAG. (nem a válaszolókat mondom mielőtt jól kiosztanátok, készséggel elhiszem hogy van egy réteg aki ezt meg tudja tenni) de közben meg a deichmann tele van mindig szülőkkel gyerekekkel, állandó mérethiány van mert elkapkodják na akkor annyira mégse vásárolhatnak ott kevesen...Ja és lépten nyomon, oviban suliban találkozom az egyforma deichmannos kiscipőkkel.

2013. márc. 7. 08:49
 17/63 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg d. d. step mert vettem egyet a fiamnak is, nagyon szép is, szebb mint a képen. Ilyeneket simán ki lehet fogni...

Én sajna olyan helyen lakom ahol van 1 nagyon drága bababolt meg van kínai, úgyhogy én maradok a netnél, sosem csaptak még be, mondjuk én mindig ettől az eladótól veszem a cipőket.

2013. márc. 7. 08:52
 18/63 anonim ***** válasza:
85%
Szerintetek anyàink márkás cipőt vettek nekünk? Nem. És a lábamnak semmi baja.
2013. márc. 7. 08:56
 19/63 Golan Trevize ***** válasza:
75%

Én megmondom őszintén, nem tudom, milyen gyerekcipő márkák vannak.

Sosem a márka alapján választottam, hanem a cipő milyensége/minősége, és az ára alapján.

Azt sem tudom, hogy most milyen mrákájú bakancsot hordanak...

De abból nem engedek, hogy jó és új legyen az a cipő.

Én is lábfájós vagyok, nagyon nehéz a sportcipőkön kívül olyan bőrcipőt találnom, amiben nem fog a lábam fájni egy nap után. Ennek ellenére mindig szoktam a 40000-es cipőkön kívül is találni 10000 alatt magamnak jó cipőt. Csak keresni kell.

Kínaiból meg alapból nem vennék cipőt, volt nekem is néhány, pár nap után mindig begombásodott a lábam...

2013. márc. 7. 08:58
 20/63 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy egyedül, mi se tudjuk a drága márkákat megfizetni! Én a leg jobban arra ügyelek, hogy pl. oviba a benticipő az új legyen, kényelmes, jó minőségű (Salus gyógyszandit veszek nekik), mert abba vannak egész nap! Ez az egy amire nagyon figyelek! Aztán a többi kinti cipők mind az olcsóbb kategória, volt hogy használt szép megkíméltet vettem, vagy Deichmann-ból olcsót. Gyes-en vagyok, az nagyon kevés és a párom fizuja se túl magas. Aki megteheti megveszi a drágát, akinek nem tellik rá az nem!
2013. márc. 7. 09:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!