Miért nem szólnak bele az óvónők, hogy a szülők nem a nemi identitásának megfelelő ruhát adják a gyermekükre?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 08:27
71/72 anonim válasza:
Én sem helyeslem a szoknyázást, bár a fiam párszor megirigyelte a lányomtól, és bohóckodásképpen felvette a nővére szoknyáját itthon. De csak jelmezként.
Viszont ez tényleg csak pillanatnyi divat kérdése, hiszen aluig több, mint 100 éve a kisfiúkat is szoknyába öltöztették, a rózsaszín pedig kifejezetten férfias szín volt.
Nagyon érdekes írást találtam a témában:
72/72 anonim válasza:
Fiú gyerekre szoknyát?!!! Úristen, milyen világban élünk?!! Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz és addigra ez a szoknyáshordás általánossá fog válni, akkor inkább emigrálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!