Karácsonyi ünnepély lesz a bölcsiben. Vigyek valamilyen kis ajándékot a gondozónőknek? Mit szoktatok? A többi szülővel nem tudtam beszélni, mi újak vagyunk. A szülők többsége nem is köszön.
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:36
1/3 anonim válasza:
Nekem fura, nálunk gyüjtés volt. Egy anyuka körbe járt és gyüjtött. na mi pont 4 hetet nem voltunk (utazás+betegség), és most az ünnepségen adták át, oda mentem egy anyukához megkérdeztem, és mondta ki gyüjtött, neki majd én is adok bele.
2/3 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok!
Én vettem a 2 ovónőnek, és a dadusnak, 1-1 csomagot csinálok, amiben van 1 kávé, 1 konyakmeggy, 1 marcipános bonbon. 1500ft volt 1 csomag, 3 egyformát készítettem, pénteken adom oda.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy adok a saját gondozónőinek 2 egyforma kis csomagot, és a másik kettőnek (+ vezetőnőnek) is valami kis figyelmességet:pl Illatgyertya és csoki. A másik kettő van velük uzsonna után és ők veszik át reggel.
2012. dec. 18. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!