Ti is aggódós szülők vagytok?
ez a kérdés biztos fura, mert a szülők általában azok, de...
szóval fiam 4 éves. ma délután filmet néztek a tesóval a szobában, én a sütit sütötem a konyhában. Aztán nagy zubogást hallottam, befutottam a szobába, a kisebbik feküdt a laminált padlón hanyatt és csak nézett. nem tudom, hogy azért nézett e úgy rám, mert látta rajtam a rémületet..de nem sírt..hát leesett valahogy a székről, ami kb. 50 cm magas.bár már 4 éves, még mindig félek az ilyen esetektől. Ő később azt mondta,hogy a hátát ütötte meg, a fejét nem. NEm érzek rajta semmi púpot.. ez kb. 6 óra körül történt. Eleven mint mindig, apával bementek aludni, hogy jöhessen a Jézuska, nem nagyon akar aludni, tehát aluszékonynak sem mondanám. Szerintetek lehet agyrázkódása ha ekkoráról leesett hanyatt? (bár azt mondja nem ütötte meg a fejét, de lehet hogy csak azért mondja, hogy ne aggódjaK) veletek történt hasonló? most hajlamos vagyok egész éjjel figyelni, hogyan alszik..
én is figyelném az agyrázkódás tüneteit szerintem, meg hogy valahol a hátán van-e valami zúzódás vagy akármi... de ha holnap is kutya baja akkor sztem megnyugodhatsz :)
boldog karácsonyt és nyugiii!
nem látok sehol semmit...
:) köszi hogy válaszoltál és neked is boldog karácsonyt!
ilyen ajtófélfás esetünk nekünk is volt...sőt! anyóséknál még a régi öntött vas radiátorok vannak, annak fejjel neki...
az éjjel nem volt hála égnek semmi, eleven mint mindig remélem már nem is lesz baj.
köszi a válaszokat és nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!